Afgelopen december hadden wij een prachtige uitdaging voor een communiefeest; Een Winter Wonderland thema.

De gastvrouwen van dit feest hadden ons benaderd voor het decoreren van de communiviering van hun kinderen. DIt feest moest groots, spektaculair en absoluut in het thema van een Winters Landschap worden gethematiseerd.

Om te beginnen zijn we langs geweest op de betreffende locatie, Zalencentrum Opera aan de Fruitweg in Den Haag. De grote zaal zou de zaal worden waar het grote feest zou gaan plaatsvinden.
Hier hebben wij bekeken wat de mogelijkheden zouden zijn voor het decoreren van de zaal. De wensen van onze gastvrouwen stonden hierbij uiteraard voorop en met deze wensen konden wij direct zien wat er mogelijk zou zijn en wat niet.

Hieropvolgend hebben wij nogmaals een afspraak gepland bij Zalencentrum Opera om een klein hoekje van de zaal alvast om te toveren naar de Winter Wonderland stijl waarmee wij konden afstemmen of ons idee van het thema overeen kwam met het beeld dat de opdrachtgeefsters in hun gedachten hadden.
Gelukkig zaten wij heel dicht bij het beeld dat beide dames voor ogen hadden.


Hierna begon de planning en voorbereiding;
Een complete zaal omtoveren tot een Winters landschap waar de gasten nog jaren over zouden napraten.

Op de dag dat we konden beginnen met het decoreren en de opbouw van het licht en geluid voor de optredens in de avond, zijn wij begonnen met de decoraties in het dak.
Het dak is volgehangen met ballen van verschillende grootes en twinkellichtjes in een koele kleur die een prachtig effect zouden geven wanneer de verlichting van de zaal op een koele blauwe kleur zou worden gezet.
Het dak bestond uit een zeer groot oppervlak en heeft ook veel tijd in beslag genomen, maar het eindresultaat was werkelijk sprookjesachtig en gaf de zaal al direct de uitstraling waar onze opdrachtgeefsters naar zochten.


Ook het podium in de zaal mochten wij belichten. Onze showverlichting en special effects maakten het feestthema nog meer compleet.
Het dak werd vol gehangen met onze verlichting en effecten en ook naast het pudium werden trusspilaren neergezet die op hun beurt vanaf de zijkanten het podium konden uitlichten.

Voor het podium werden prachtige, verlichtte statafels geplaatst die in het ijzig blauw perfect werden opgenomen in het thema.
Ook de prachtige designtafels die door het Zalencentrum zelf werden neergezet, waren voorzien van verlichting in de romp zodat deze een ijzig blauwe uitstraling hadden op het feest.

Dit is natuurlijk maar een fractie van wat wij uiteindelijk hebben geleverd en uitgevoerd, maar er kwam natuurlijk nog veel meer detail bij kijken om in deze zaal zo'n prachtig Winterlandschap tentoon te stellen, de zaal was dermate groot dat het niet eenvoudig was om het prachtige eindresultaat te bereiken.

Onze opdrachtgeefsters hadden ook gedacht aan de magen van hun gasten en hadden daarom in een aparte zaal een geweldig diner laten verzorgen voor iedereen.
In deze zaal werd een CandyTable opgezet door Love You Bery Much en over deze tafel mochten wij onze Super Deluxe Ballonnenboog compleet met twee grote sterren plaatsen.
In de zaal zelf verdeelden wij een aantal trosjes heliumballonnen zodat ook deze zaal feestelijk was versierd voor de communie.

Ook aan de kinderen van alle gasten was gedacht met een zaal die helemaal was ingericht speciaal voor de kleinere gasten.
In deze zaal werden een mechanische stier, springkussens en allerlei spellen geplaatst om de jonge gasten te vermaken.
Tevens stond hier een prachtig opgemaakte CandyTable en mochten wij de decoraties uitbreiden met allerlei snoepgoed aan het plafond en twee grote Sorbet Ballonnenpilaren naast de snoeptafel.
De zaal zag eruit om op te eten!

In de avond begon dan eindelijk het feest, de gasten gingen eerst eten in de zaal die voor het diner was ingericht.
Na het eten werd men begeleid naar de grote zaal in Winter Wonderland thema.
De reacties waren geweldig!
Een mega compliment voor ons natuurlijk, maar ook voor de beide gastvrouwen die een aura van serene rust over zich geen kregen toen ze zagen dat de gasten adembenemend de zaal in kwamen.

Toen iederen enigzins was gesettled in het Winterse Landschap kon het feest beginnen; De showverlichting ging aan, de muziek stond voluit en de artiesten kwamen één voor één het podium op.
Grootse artiesten als Ruth Jacott, Lil Kleine, Lange Frans, Re-play en nog veel meer traden op en maakten een waar feest van deze communie.

Dit was voor ons een geweldige opdracht met fantastische gastvrouwen, leuke gasten en grootse artiesten.
WIj vonden het een ware uitdaging voor onze geest om het idee van onze gasten tot leven te mogen brengen en zijn blij dat ons deze kans gegeven is.
Net als de gasten zullen ook wij nog lang nagenieten van dit fantastische WInter Wonderland feest!
      11-02-2018 22:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.