Via onze Blog pagina houden wij u graag op de hoogte van onze producten, projecten, nieuwe thema's en de trends op het gebied van decoratie.
Heeft u suggesties voor onze Blogs of ziet u graag een bepaald onderwerp behandeld worden in een van onze Blogs?
Wij staan altijd open voor uw ideeën.
Onderwater Wereld

      01-06-2019     Reacties (0)
Voor een van de meest memorabele projecten tot nu toe mochten wij helemaal op gaan in onze fantasieën.
We werden gevraagd door opdrachtgeefster Hip Hip Hooray om een driedubbele 1e Verjaardag te voorzien van decoratie in een Onderwater thema.
Onze fantasie sloeg natuurlijk direct op hol; een Onderwater thema is een thema waar je helemaal op los kunt gaan, omdat de Diepzee nog altijd één van de grootste mysteries is op aarde.

We begonnen uiteraard met het uittekenen van verschillende vissoorten die bij het thema van de opdrachtgeefster pasten, immers moesten we wel binnen die richtlijn blijven.
Zo ontstonden er verschillende vissoorten op papier, waaronder Clownvissen, Adelaarsroggen, Haaien, Zeesterren, Krabben, Doktersvissen, Tonijnen en nog veel meer!

De eerste vraag bestond uit een Diepzee tunnel. De tunnel zou de entree bieden tot de zaal waar de Onderwaterwereld uiteindelijk tot leven zou komen.
De zee bestaat natuurlijk niet uit één kleur blauw en daarom hebben wij de tunnel ook uit verschillende blauwtinten opgebouwd.
Vervolgens hebben wij de bodem bedekt met zeewieren en koralen.
De entree van de tunnel hebben wij voorzien van verschillende vissen die vol in het gezichtsveld zwemmen.
Aan de rechterkant zwemmen verschillende Clownvisjes en aan de linkerkant een aantal kleine Kogelvisjes gevolgd door een set Zeeschildpadden, die natuurlijk niet mogen ontbreken onder water.

Om een herkenbaar "Nemo" sfeertje in de tunnel te houden, hebben wij verderop in de tunnel een Doktersvis geplaatst.
De Doktersvis zat vlak onder een school Tonijnen die van glinsterend Chroom Blauwe ballonnen zijn gemaakt om het schitteren, dat deze vissen in de oceaan ook doen, na te bootsen in de tunnel. Immers was het de bedoeling dat de tunnel zo echt mogelijk zou lijken.

Aan de andere kant in de tunnel bevond zich een paartje keizerlijke Zeepaarden.
Beiden hingen rond het zeewier, maar perfect in het zicht van de passerende bezoekers van het feest.
Een prachtig gezicht en natuurlijk een diertje dat zeker niet mag ontbreken in een Diepzee thema.

Aan het einde van de entree die naar het Diepzee Avontuur leidde, werd de tunnel afgesloten met een grote Mantarog, die schuin over de passanten heen zwom.

Natuurlijk was de tunnel zeker nog niet af met enkel de aankleding in de vorm van alle dieren en planten, de Onderwater beleving was pas echt compleet nadat wij de verlichting hebben toegevoegd.
De verlichting in de tunnel hebben wij zo afgesteld dat de ballonnen schitterden en het leek of men naar het oppervlak keek wanneer men naar boven in de tunnel keek.
De ultieme onderwater beleving in de Onderwatertunnel was compleet met dit laatste prachtige effect!


Na het passeren van de Mantarog liep men de zaal in, die natuurlijk ook helemaal was opgenomen in het thema van de Diepzee.
Aan de linkerkant was een kinderhoekje gemaakt met Popcornautomaten, Suikerspinmachines, SlushPuppyautomaten en een groot Springkussen van Gaaf Verhuur.

Aan de rechterkant keek men recht tegen een gigantische Octopus aan die in de lucht hing te zweven en met zijn tentakels het idee gaf te zwemmen.

Schuin onder de Octopus, aan de linkerkant van de zaal, stonden diverse Dispays met daarop afbeeldingen uit Koraalriffen in de Onderwaterwereld en de namen van de 3 jarigen.
De settings zijn compleet versierd met ballonnen en thema-attributen die allen zijn te linken aan het Onderwater spel.
Tussen de Displays stonden prachtige tableaus met daarop verschillende lekkernijen in Onderwaterthema.
In het midden van de gehele setting was een prachtige taart neergezet die perfect in het thema op ging.
De beide zijkanten waren afgemaakt met twee grote Anker Ballonnenpilaren. Nadat de verlichting in de zaal was aangepast naar het blauwe thema, waande iedereen zich op de bodem van de Oceaan.

Naast het einde van de Setting was middels Displays ook een Fotoscene opgemaakt. De scene was afgezet met Afzetpalen en de Display was voorzien van een mooie Organic Ballonslinger.
Hier konden de gasten allemaal op de foto in een Onderwaterscene.

Tot slot had men in de zaal ook nog een kleiner tafeltje gemaakt, natuurlijk in Onderwaterthema, van prachtige Lettertafels en Onderwater attributen waar de heerlijkste Zoeter lekkernijen te vinden waren.
Het zag er prachtig uit.
De ronde zittafels op locatie werden allen voorzien van een glazen stolp met daarin een goudvisje om het thema helemaal compleet te maken.
Het eindresultaat was prachtig.

Als extraatje vanuit DecoImprove, want dat kunnen wij natuurlijk niet laten, hebben wij een grote Mensenhaai door de zaal laten zwemmen die als kers op de taart het idee, dat men zich onder water bevond, helemaal af maakte!

Bekijk hieronder een videoimpressie van het Onderwaterwereld Spektakel en vertel ons wat jij ervan vindt in de comments!
Wij vonden het in ieder geval opnieuw een prachtig project om aan te hebben mogen meewerken en kunnen niet wachten op meer!


Lees meer

Communiefeest Sliedrecht

      25-04-2019     Reacties (0)

Een van de projecten waar wij nog vaak aan terugdenken, is dat van een communiefeest in Sliedrecht waar wij de decoratie voor mochten verzorgen.

De uitvraag was groot, maar dat mag ook wel voor een communie. Deze vier je tenslotte maar één keer in je leven.

De dag zou beginnen voor het huis waar een mooie, luxe ballonnenboog voor stond. De boog was gedecoreerd in parelmoer wit en de, toen nog nieuwe, chroomkleur blauw.
Vanaf de boog liep een blauwe loper naar de uitgang.
Langs de loper stonden een aantal luxe ballonnenpilaren in de themakleuren van de communie en allen waren aan elkaar verbonden met tullestof.

Vanaf het huis, ging men natuurlijk naar de kerk waar de Communie zelf zou plaatsvinden.
Ook daar hadden wij natuurlijk de ruimte versierd.
De ruimte stond vol met grote Cloudbusters in de themakleuren en een tekstopdruk  Gefeliciteerd met je Communie', want het ging immers om de communie.
Op het Altaar van de kerk hadden wij een prachtig prieel gemmaakt van twee ballonnenpilaren en daarboven een grote cloudbuster gevuld met helium.
Het zag er prachtig uit in de kerk waarvan wij dachten dat hij niet mooier gemaakt kon worden.

Na de Communie was het tijd voor het feest dat plaats vond in Partycentrum De Lockhorst, een mooie en vooral grote locatie met veel mogelijkheden.
Iedereen kwam aan onder eenzelfde luxe ballonnenboog als die eerder voor de deur stond bij de voordeur van het huis vanaf waar de gasten vertrokken naar de kerk.
Eenmaal binnen stond het eten voor de gasten klaar.

In het midden van de zaal was een Sweettable opgesteld met allerlei lekkers voor de gasten.
Boven de Sweettable hadden wij een prieel gemaakt bestaande uit 4 ballonnenpilaren en een grote heliumballon in het midden tussen de vier pilaren.
In de zaal zelf stonden trosjes heliumballonnen verdeeld over de tafels zodat het een geheel werd.

Vanaf de eetzaal kon men door een tunnel van LEDballonnenbogen, die speciaal op deze Communie waren geprogrammeerd en de gasten een ultieme belevenis mee gaven, naar de feestzaal lopen.

In de feestzaal waren de statafels voorzien van ballonnentrosjes.
De verlichting van LETsImprove zorgde voor een prachtig effect door de hele zaal.

De muren kregen een mooie, blauwe gloed door de verlichting en ook het doek, dat hoog boven de zaal was gehangen, werd voorzien van sfeervolle LEDverlichting waardoor de kroonluchter in het midden nóg mooier uit kwam.

De lichtscene voor het feest was ook door LETsImprove verzorgd waardoor alle artiesten zongen in een prachtige scene.
De special effects zoals het vuurwerk op het podium maakte de setting helemaal compleet en het werd een groot spektakel tot in de late uurtjes.

Het feest was absoluut geslaagd en wij zijn blij hier deel van de mogen hebben uitmaken.
Het was weer een super mooi project.Lees meer

Pink BabyParty met Teddyberen

      05-03-2019     Reacties (0)

Bij DecoImprove maken wij van allerlei thema's onvergetelijke momenten.

Wij vinden het geweldig ons steentje te mogen bijdragen aan het creëren van een prachtig plaatje die uw gasten nog lang bij zal blijven.
Één van die momenten is een Pink BabyParty die wij hebben mogen decoreren voor de geboorte van een meisje. Dit meisje werd met zo veel liefde welkom geheten op de wereld dat wij dit project heel graag in het zonnetje willen zetten.

De wens van deze mama was om een zachtroze, feestelijk, maar degelijke decoratie neer te zetten die perfect paste bij de babykamer, het feestje en natuurlijk bij een baby.
Wij hebben zachte, pastelroze gecombineerd met witte kleuren gebruikt om hierin tegemoet te komen.

De entree buiten was voorzien van een Luxe Ballonnenpilaar in pastelroze en witte kleuren met een pastelroze topballon die was voorzien met witte, sierlijke letters waarmee de naam en geboortedatum van de kleine roze wolk werden afgebeeld.
Aan deze ballonnenpilaar was ook een grote, zachte, pluizige teddybeer bevestigd die het welkom een stuk warmer maakte met zijn vriendelijke lachje.

In de entree van de woning zaten twee middelgrote teddyberen op een dressoir.
Iedere beer was voorzien van een tros pastelroze heliumballonnen en had een handgemaakt roze strikje in één oor.

Voor binnen hadden we kleinere ballonnenpilaartjes gemaakt in een cadeauvorm waarbij de pilaar standaard het cadeautje was. Uit het deksel, dat losjes op de door lag, kwam wat tulle stof tevoorschijn om de decoratie aan de onderzijde wat op te leuken.
De topballon was pastelroze en voorzien van prachtige zachte tullestof die werden afgeknoopt met roze rozen wat de topballon echt af maakte.
Van boven naar beneden was het pilaartje volledig voorzien van roze LEDlampjes en aan de pilaar was een kleinere versie van de teddybeer bevestigd.
Alle teddyberen beschikten over een handgemaakt glitter tulle rokje die wij op maat hebben gemaakt voor iedere beer.
Het eindresultaat zag er prachtig uit.

Dit project was super om te doen.
Er zit soms wat werk en tijdsdruk op een kraamfeest, maar wanneer wij de reactie van de opdrachtgever zien op het moment dat zij de decoraties voor het eerst bekijken, beseffen wij ons iedere keer weer hoe mooi het werk is dat wij doen en hoe geweldig wij het vinden om te doen.
Wij vinden het dankbaar werk om te doen, elke keer weer.
Dit project behoort dan ook zeker tot een van de mooiste in ons rijtje, niet alleen omdat de decoraties uniek zijn, maar ook omdat het vieren van een geboorte één van de mooiste gebeurtenissen is in het leven.

Lees meer

De sprookjes van 1001 Nacht; Aladdin en de Wonderlamp

      21-01-2019     Reacties (0)

De Sprookjes van 1001 NachtVoor een communieviering kregen wij een prachtig idee voorgelegd waarbij wij een enorme zaal in het Van der Valk Hotel in Vianen mochten omtoveren tot een scene uit één van de mooiste Sprookjes uit de reeks van 1001 Nacht; Aladdin en de Wonderlamp.

Voor de voorbereiding werd er heel wat uitgetekend, de wens was om de gehele ruimte in het thema mee te nemen en om alle gasten zich te laten wanen in het sprookje.

Na het maken van een planning en de wensen van de klant tot in de kleinste details te hebben doorgesproken, waren we klaar voor het weekend; ja, het was een heel weekend klussen, maar een communie vier je maar één keer dus het moest natuurlijk perfect zijn.

Na een aantal weken van voorbereiding was het weekend, waarin het allemaal moest gebeuren, eindelijk daar.
We vertrokken met ons team naar het Van der Valk Hotel in Vianen waar we ontzettend gastrij werden ontvangen.
Er was een kamer voor ons klaar gemaakt zodat wij zo lang mogelijk konden door
werken en ons konden terugtrekken wanneer we rust nodig hadden.
De ruimte stond gelijk helemaal klaar om te beginnen en we hadden dan ook al snel uitgeladen. Toen we onze koffers naar de kamer hadden gebracht, hebben we de planning doorgesproken en zijn we direct aan de slag gegaan.

Ons eerste project; het Arabische Paleis.
De paleismuren werden tot in de perfectie afgewerkt met prachtige patronen die perfect bij het thema pasten, de omrandingen van de muren weren afgewerkt met een gouden omlijsting en aan de uiteinden maakten we prachtige Arabisch getinte torentjes.
De pilaren van het paleis werden voorzien van sierlijke omrandingen en pasten perfect bij het sprookjesgevoel.
In de muren maakten we raampjes, die ook opnieuw in het thema van de 1001 Nacht sprookjes waren meegenomen.
Het werd een sprookjesachtig paleis waarvan het leek of deze rechtstreeks uit Agrabah kwam.

Toen was het tijd om Aladdin en Yasmine op hun vliegend tapijt te laten zweven door de zaal.
De setting moest natuurlijk perfect zijn.
De beide figuren zijn gebaseerd op de Disney klassieker Aladdin.
De kleding van beide figuren was dan ook afgestemd op de kleding die de personages in de Disneyfilm dragen.
Toen beide figuren in elkaar waren gezet en waren voorzien van een gezichtje, was het tijd om ze te bevestigen op het vliegend tapijt; een belangrijk onderdeel van het Sprookje.

Nadat het kasteel op zijn plaats was gezet in de juiste hal, kon het vliegend tapijt worden bevestigd voor het kasteel, precies zodat het leek of het tapijt voor het kasteel langs vloog, net zoals de liefdescene van Aladdin en Yasmine in het sprookje.

Toen het kasteel was opgebouwd, konden we de zijmuren van de zaal voorzien van een sterrenhemel; een nachtelijke vlucht op een vliegend tapijt kan immers niet plaatsvinden zonder fonkelende sterrenhemel.
In de overige ruimte werden geweldige bijpassende ballonnenboeketten, scenesetters en standjes neergezet. Zo stond er in het midden van de zaal een grote Wonderlamp waarbij de kinderen konden knutselen en een Arabisch theepartijtje konden houden en werd er een stukje Arabische markt gebouwd.
Er kwam een waarzegster, een tapijtverkoper en er was een slangenbezweerder; allemaal speciaal voor dit mooie Sprookjesthema.
In de poort van de paleismuur werd een prachtig display geplaatst met heerlijke zoetigheden. De prachtige, sierlijke tafeltjes en serveerschalen pasten perfect bij het ballonnenpaleis en de zoete lekkernijen die hier werden tentoongesteld waren ook prachtig gedecoreerd in het thema van deze avond.
Alles was perfect op elkaar afgestemd en de verschillende decorates vulden elkaar perfect aan.

Dit was niet de enige zaal die wij mochten decoreren ter ere van deze communie. Naast deze prachtige themazaal voor de eetgelegenheid, was er ook een zaal waar iedereen kon feesten en dansen. Ook hier mochten wij de decoratie verzorgen.
In deze zaal was het wenselijk om alle statafels te voorzien van een trosje heliumballonnen, heliumballonnen maken een feest nou eenmaal altijd af en het stond geweldig.
De pilaren rondom de lichtgevende dansvloer in het midden mochten wij versieren met ballonslingers die het feestgevoel in de zaal helemaal af maakten.

Voor het feest mocht LETsImprove het licht en de special effects verzorgen.
Het licht bestond uit een grote lichtshow met Moving Heads, LEDparren, Lasers en nog veel meer, natuurlijk in de kleuren die door de klant waren uitgekozen.
De show zag er fantastisch uit, we hebben groots uitgepakt en gelukkig is de lichtshow ook zeker geslaagd.
Naast het licht, hadden we ook verschillende special effects bij, zoals onze vuurwerkfonteinen die het geheel helemaal af maakten.

De prachtige openingsdans tussen vader en dochter op dit feest was perfect belicht en was af met de vier vuurwerkfonteinen rondom de dansvloer waardoor het plaatje van de dans perfect uit kwam.
Na de openingsdans ging het feest los met verschillende artiesten zoals Lange Frans, Lil Kleine, Brace, Rene Froger en meer!

Het feest was fantastisch en wij vonden het geweldig hier een aandeel in te mogen hebben, dit feest zal bij ons zeker het boekje in gaan als één van de mooiste projecten die wij hebben mogen doen als decoratie- en licht/-effecten organisatie.
Wij zijn dan ook dankbaar dat deze familie de decoratie van dit mooie feest aan ons heeft toevertrouwd.

In dit blog willen wij zeker ook een bedankje richten aan het Van der Valk Hotel in Vianen voor hun gastvrijheid en goede zorgen.
Wij zijn door iedereen van het Hotel geweldig bediend en ons is niets te kort gekomen!Wij willen jullie een zo mooi mogelijke beleving meegeven van dit geweldige Sprookje.
Bekijk hier daarom het Youtube filmpje van de ballondecoraties in de 1001 Nacht zaal in het Van der valk Hotel in Vianen;
 


Of kijk voor meer foto's in De Gallerij van 1001 Nacht
 

Lees meer

Winter Wonderland Communie Viering

      11-02-2018     Reacties (0)
Afgelopen december hadden wij een prachtige uitdaging voor een communiefeest; Een Winter Wonderland thema.

De gastvrouwen van dit feest hadden ons benaderd voor het decoreren van de communiviering van hun kinderen. DIt feest moest groots, spektaculair en absoluut in het thema van een Winters Landschap worden gethematiseerd.

Om te beginnen zijn we langs geweest op de betreffende locatie, Zalencentrum Opera aan de Fruitweg in Den Haag. De grote zaal zou de zaal worden waar het grote feest zou gaan plaatsvinden.
Hier hebben wij bekeken wat de mogelijkheden zouden zijn voor het decoreren van de zaal. De wensen van onze gastvrouwen stonden hierbij uiteraard voorop en met deze wensen konden wij direct zien wat er mogelijk zou zijn en wat niet.

Hieropvolgend hebben wij nogmaals een afspraak gepland bij Zalencentrum Opera om een klein hoekje van de zaal alvast om te toveren naar de Winter Wonderland stijl waarmee wij konden afstemmen of ons idee van het thema overeen kwam met het beeld dat de opdrachtgeefsters in hun gedachten hadden.
Gelukkig zaten wij heel dicht bij het beeld dat beide dames voor ogen hadden.


Hierna begon de planning en voorbereiding;
Een complete zaal omtoveren tot een Winters landschap waar de gasten nog jaren over zouden napraten.

Op de dag dat we konden beginnen met het decoreren en de opbouw van het licht en geluid voor de optredens in de avond, zijn wij begonnen met de decoraties in het dak.
Het dak is volgehangen met ballen van verschillende grootes en twinkellichtjes in een koele kleur die een prachtig effect zouden geven wanneer de verlichting van de zaal op een koele blauwe kleur zou worden gezet.
Het dak bestond uit een zeer groot oppervlak en heeft ook veel tijd in beslag genomen, maar het eindresultaat was werkelijk sprookjesachtig en gaf de zaal al direct de uitstraling waar onze opdrachtgeefsters naar zochten.


Ook het podium in de zaal mochten wij belichten. Onze showverlichting en special effects maakten het feestthema nog meer compleet.
Het dak werd vol gehangen met onze verlichting en effecten en ook naast het pudium werden trusspilaren neergezet die op hun beurt vanaf de zijkanten het podium konden uitlichten.

Voor het podium werden prachtige, verlichtte statafels geplaatst die in het ijzig blauw perfect werden opgenomen in het thema.
Ook de prachtige designtafels die door het Zalencentrum zelf werden neergezet, waren voorzien van verlichting in de romp zodat deze een ijzig blauwe uitstraling hadden op het feest.

Dit is natuurlijk maar een fractie van wat wij uiteindelijk hebben geleverd en uitgevoerd, maar er kwam natuurlijk nog veel meer detail bij kijken om in deze zaal zo'n prachtig Winterlandschap tentoon te stellen, de zaal was dermate groot dat het niet eenvoudig was om het prachtige eindresultaat te bereiken.

Onze opdrachtgeefsters hadden ook gedacht aan de magen van hun gasten en hadden daarom in een aparte zaal een geweldig diner laten verzorgen voor iedereen.
In deze zaal werd een CandyTable opgezet door Love You Bery Much en over deze tafel mochten wij onze Super Deluxe Ballonnenboog compleet met twee grote sterren plaatsen.
In de zaal zelf verdeelden wij een aantal trosjes heliumballonnen zodat ook deze zaal feestelijk was versierd voor de communie.

Ook aan de kinderen van alle gasten was gedacht met een zaal die helemaal was ingericht speciaal voor de kleinere gasten.
In deze zaal werden een mechanische stier, springkussens en allerlei spellen geplaatst om de jonge gasten te vermaken.
Tevens stond hier een prachtig opgemaakte CandyTable en mochten wij de decoraties uitbreiden met allerlei snoepgoed aan het plafond en twee grote Sorbet Ballonnenpilaren naast de snoeptafel.
De zaal zag eruit om op te eten!

In de avond begon dan eindelijk het feest, de gasten gingen eerst eten in de zaal die voor het diner was ingericht.
Na het eten werd men begeleid naar de grote zaal in Winter Wonderland thema.
De reacties waren geweldig!
Een mega compliment voor ons natuurlijk, maar ook voor de beide gastvrouwen die een aura van serene rust over zich geen kregen toen ze zagen dat de gasten adembenemend de zaal in kwamen.

Toen iederen enigzins was gesettled in het Winterse Landschap kon het feest beginnen; De showverlichting ging aan, de muziek stond voluit en de artiesten kwamen één voor één het podium op.
Grootse artiesten als Ruth Jacott, Lil Kleine, Lange Frans, Re-play en nog veel meer traden op en maakten een waar feest van deze communie.

Dit was voor ons een geweldige opdracht met fantastische gastvrouwen, leuke gasten en grootse artiesten.
WIj vonden het een ware uitdaging voor onze geest om het idee van onze gasten tot leven te mogen brengen en zijn blij dat ons deze kans gegeven is.
Net als de gasten zullen ook wij nog lang nagenieten van dit fantastische WInter Wonderland feest!

Lees meer

Verschrikkelijke Ikke 3

  Melissa - DecoImprove     02-08-2017     Reacties (0)
Het is weer tijd voor een nieuw avontuur van Gru, zijn kinderen en zijn kleine helpers; De Minions!
In Verschrikkelijke Ikke 3 is Gru nu de voorzitter van de anti-schurken club (ASC) en zijn hij en zijn vrouw Lucy op een missie om een kleine acteur genaamd Balthazar Bratt te stoppen met zijn gemene plannen. Het lukt Gru om Balthazar te stoppen bij het stelen van een zeer zeldzame diamant, maar hij slaagt er niet in om Balthazar te pakken. Dit resulteert in een ontslag van de ASC voor Gru en Lucy.

Gru en Lucy vertellen het slechte nieuws thuis aan de kinderen Margo, Edith en Agnes, maar verzekeren de kinderen dat zij een andere baan zullen vinden. Dr. Nefario, die al wat van streek was, bevriest zichzelf in carbonite en een groot deel van de Minions verlaten Gru om weer het slechte pad op te gaan en schurken te ondersteunen, want dat is wat Minions doen.
In de tussentijd is het lastig voor Lucy om zich thuis te voelen in het moederschap voor de drie dochters.

Op een ochtend wordt de familie benaderd door Fritz, de butler van Gru's lang verloren broer Dru, die in een ver land genaamd Freedonia woont en zijn broer erg mist. Gru is verbijsterd en confronteert zijn moeder met het verhaal die bevestigd dat Gru inderdaad een tweelingbroer heeft en dat een ieder van de tweeling met een van de ouders mee verhuisden toen zij gingen scheiden. De familie besluit om Dru te ontmoeten en zijn verrast door zijn rijkdom die volgens Fritz afkomstig is van een Varkenshouderij.

Ondertussen zijn de Minions gearresteerd vanwege het betreden van de set bij een talentenjacht, terwijl Bratt probeerde de diamant opnieuw te stelen om deze te grbruiken voor het opstarten en besturen van zijn gigantische robot die Hollywood kan vernietigen.

Terwijl Lucy met de kinderen rond tourt door Freedonia, verteld Dru aan Gru dat hun vader een legendarische superschurk was. Dru werd door zijn vader altijd afgeschilderd als een mislukking en daarom heeft hij Gru gevraagd hem te helpen een schurk te worden.
Als Gru weigert hieraan mee te werken en terug het schurken bestaan te leiden, neemt Dru hem mee voor een tripje door Freedonia in hun vader's high-tech auto waarna de broers een band opbouwen.

De Minions zetten ondertussen de gevangenis op stelten en hebben het naar hun zin, maar toch missen zij Gru en dat motiveert hen om uit de gevangenis te ontsnappen.

En dat is wanneer de hilariteit opnieuw begint!
Een spannend avontuur voor jong en oud met al onze kleine banaan-gele vriendjes en natuurlijk hun familie Gru, Lucy, Magro, Agnes en Edith en natuurlijk nieuwe familie Dru en Fritz!

 

Lees meer

Glow in the Dark & Neon Party

      16-07-2017     Reacties (0)
Onze Neon en Glow-in-the-Dark schmink en bodypaint collectie is weer enorm uitgebreid en daarom vinden wij het zeker waardig een blog te wijden aan Blacklight-, Neon- en Glow-in-the-Dark feestjes, Halloweenfeestjes en Festivals.

Een Neon-/Glow-in-the-Dark feestje vergt enige voorbereiding; natuurlijk kies je voor felgekleurd themaservies als bekers, servetten, tafelkleden en borden. Het is immers de bedoeling dat de gehele ruimte wordt meegenomen in de sferen van het thema.
DecoImprove beschikt over textielverf in verschillende kleuren als Geel, Blauw, Groen, Oranje, Rood en Roze. Het is geweldig om hiermee doeken te beschilderen en deze aan de muren te handen. De textielverf beschikt over een felle Neon gloed die fel oplicht onder Blacklight.

Blacklight lampen zijn dan ook een absolute must op een Neon-/Glow-in-the-Dark feestje. Bij LETsImprove kunt u diverse soorten Blacklights vinden die u kunt kopen of huren. Voordeel van huren is dat wij de Blacklights (getest en wel) bij u afleveren en de armaturen weer terugnemen na het feestje zodat u deze niet op hoeft te slaan. De prijzen van LETsImprove zijn dan ook zeer aantrekkelijk voor zowel verkoop als het huren van de producten. Zo kunt u voordelig tócjhdie extra effecten toevoegen aan uw Neonfeestje of Glow-in-the-Dark Party.

De textielverf is natuurlijk ook goed zichtbaar wanneer het op kleding wordt gebruikt. Het is aan te raden hier oudere kleding voor te gebruiken waarbij u niet van plan bent deze onder 'normale&' omstandigheden opnieuw te dragen. De textielverf van PaintGlow is eenvoudig uit te wassen, maar kan toch vlekken achterlaten en dat zou zonde zijn op goede kleding, maar het effect onder een Blacklight lamp is werkelijk fantastisch!

Naast dat de kleding meegenomen wordt in het thema, van Neon en Glow-in-the-Dark, is oplichtende schmink natuurlijk ook zeker geen overbodige luxe.
De schmink van PaintGlow is geschikt voor zowel het gezicht, zoals iedere andere schmink, als voor het lichaam (bodypaint)en is gemaakt van 100% natuurlijke bijenwas waardoor deze geschikt is voor de gevoelige huid.
Dit is dan ook een van de hoofdredenen dat DecoImprove heeft gekozen voor het merk PaintGlow.

De schmink en Bodypaint van PaintGlow kom is verschillende kleuren en varianten; Zo is er de Neon-lijn van de schmink en bodypaint. Deze lijn is er in een groot scala aan kleuren; Wit, Geel, Goud Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Violet, Baby Blauw, Blauw en Zwart.
Alle Neon kleuren zullen fel oplichten wanneer deze worden blootgesteld aan Blacklight. Dit geeft een fantastisch effect en laat de schilderingen op het lichaam perfect uitkomen!

Ook is er de Glow in the Dark lijn van PaintGlow, die in een groot scala aan kleuren verkrijgbaar is als; Doorzichtig, Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Violet en Blauw.

De Glow-in-the-Dark kleuren, lichten zelf al op in het donker en hebben in principe geen Blacklight nodig, maar het oplichten zal worden versterkt wanneer er een Blacklight op schijnt.

Naast dat het hele lichaam kan worden beschuldigd met de Neon- en Glow-in-the-Dark schmink en bodypaint, beschikt PaintGlow ook over Neon en Glow-in-the-Dark Haargel! Hiermee kan ook het haar meekleuren in het Blacklight licht dat zal zorgen voor nog meer effect. De haargel in de Neon lijn bestaat uit vele kleuren; Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze en Blauw. Ook de Glow-in-the-Dark haargel is in een brede kleurenlijn uitgebracht; Doorzichtig, Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Violet en Blauw.

Natuurlijk denkt PaintGlow ook aan de dames gedacht als het gaat om het haar. Daar waar de heren hun haar spectaculair kunnen laten oplichten met haargel, is er voor de vrouwen de Haar Strepen lijn én het haar krijt. De strepen lijn bestaat uit een aantal kleuren als Geel, Oranje, Rood en Blauw.
De verf wordt geleverd in een tube met borsteltje waarmee de verf eenvoudig is aan te brengen op het haar. De verf is eenvoudig weer uit het haar te wassen.
Het UV haarkrijt wordt geleverd in een schmink doosje inclusief sponsje zodat ook dit eenvoudig is aan te brengen op het haar. Het haarkrijt komt in verschillende kleuren als; Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze en Blauw.

Naast dat het haar gekleurd kan worden in verschillende felle Neon kleuren heeft PaintGlow er ook aan gedacht dat uw Nagels mee kunnen doen met het Neon en Glow-in-the-Dark spektakel! Met de fantastische felgekleurde Neon Nagellak-lijn van PaintGlow is het een kwestie van lakken en feesten!
De nagellak van PaintGlow is beschikbaar in de kleuren; Geel, Oranje, Rood, Roze, Magenta, Groen, Violet en Blauw.

En of het dan niet mogelijk is om uw uiterlijk nóg meer aan te passen aan het Glow-in-the-Dark en Neon spektakel, is er ook nog de Neon Lippenstift-lijn.
Kleur uw lippen in een felle kleur en maak ze uitdagend, feestelijk en prachtig, perfect voor ieder feest als Halloween, Neonparties en Festivals!
De lippenstift van PaintGlow is beschikbaar in Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Magenta, Violet en Blauw.

Naast deze geweldige schmink- en bodypaint lijnen kunt u natuurlijk kiezen voor accessoires zoals Neonbrillen, Neonballonnen, Glowsticks en nog veel meer!
Alle ingrediënten voor een fantastisch Neon- en Glow-in-the-Dark feestje vindt u simpelweg bij DecoImprove!
Voor een ieder die zijn feestje niet thuis wil vieren; Er zijn natuurlijk ook genoeg locaties die zijn ingericht op Neon-/Glow-in-the-Dark feestjes.
Denk bijvoorbeeld aan Blacklight Golfen bij Glow Golf Scheveningen, Glow-in-the-Dark Bowlen bij Kartplaza en nog veel meer óf huur een zaaltje en laat ons de decoratie verzorgen! Zo heeft u meer tijd om te genieten van het feest!

Lees meer

PokeMon

      25-05-2017     Reacties (0) Wie is er niet bekend mee? De honderden soorten Monsters die je kunt vangen met een bal om ze vervolgens te trainen en sterker te maken; Pokemon.

 

Al tientallen jaren zijn de “Pocket Monsters” te zien op televisie en kun je met ze spelen met Pokemon Kaarten, maar door de jaren heen zijn deze spellen enorm ontwikkeld.

 

Waar het ooit begon met Pokemon Red, Blue, Green en Yellow op de Gameboy kwamen al snel Pokemon Silver en Gold op de Gameboy Color en Gameboy Advance Advance met een extra feature waarbij je het spel (eindelijk) in kleur kon spelen. Ook de Nintendo 64 is hier nog tussendoor gekomen met een extra feature namelijk dat de eerste vier uitgebrachte Pokemon spellen gespeeld konden worden op de Nintendo 64 waarbij je in 3D Gymgevechten kon houden. Hierna ontwikkelde het spel zich snel; Pokemon Sapphire en Ruby kwamen uit, gevolgd door Pokemon Black en White die gespeeld konden worden op de inmiddels populaire Nintendo DS en sinds 2016 is het zelfds mogelijk actief op zoek te gaan naar Pokemon met je mobiele telefoon via het immens populaire spel Pokemon Go!

 

De vele merchandise is sinds de komst van Pokemon Go opnieuw uitgebreid, zo heeft Pokemon ook een nieuwe thema artikelen lijn gekregen en laten wij die nu net in ons assortiment hebben opgenomen, want deze razendpopulaire Pokemon themalijn mag aan onze webshop natuurlijk niet ontbreken!

 

Bij de Pokemon series staat de schattige Muispokemon Pikachu altijd centraal en ook op de in 2016 uitgebrachte Pokemon feestartikelen lijn komt het lieve beestje duidelijk terug.

 

Naast de standaart Borden, bekers, servetten en tafelkleden in een stoer blauw thema met zwarte omranding en opdruk van Pikachu samen met Meowth, Charizard, Yveltal en natuurlijk met de welbekende Pokeballs beschikt deze themalijn over vele extra's.

 

Zo beschikt deze lijn naast de standaard borden ook over dessert borden in het thema van Pokemon, maar ook een Pokemon "Happy Birthday" Slinger met karakter opdruk en inclusief stickervel met cijfers zodat de leeftijd erop geplakt kan worden maakt deel uit van deze Pokemon feestartikelen lijn.

 

Ook de altijd populaire hangkrullen zijn uitgebracht in een Pokemon thema en is er voor de lijn een Tafeldecoratie Set uitgebracht zodat het aan niets ontbreekt.

Om de kamer tot slot mee te nemen in het Pokemon thema maakt ook een scene setter deel uit van het geheel en tot slot zijn ook feesthoedjes in dit thema van de partij.


Niet alle thema artikelen zijn standaard op voorraad in onze webshop vanwege het grote assortiment dat wij bieden, maar wilt u thema artikelen bestellen die niet voorradig zijn dan kunt u hier altijd naar vragen via info@decoimprove.nl. De thema artikelen zijn over het algemeen binnen 2 werkdagen bij ons binnen wat betekent dat u de niet voorradige artikelen zeker binnen een week in huis hebt!
 

 

Met deze prachtige Pokemon Versiering mogen natuurlijk geen Pokemon Ballonnen ontbreken.

Daarom hebben wij een groot scala aan ballonnen en ballondecoraties van Pokemon in ons assortiment opgenomen; en het breidt zich nog steeds uit!

Zo hebben wij natuurlijk een Pokemon Folie Ballon in het exacte thema als de feestartikelen, maar ook een Pikachu SuperVorm Ballon en een Pokeball Bubble Ballon met grote en kleine doorsnede mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Binnenkort hebben wij zelfs een heuse Pikachu Airwalker Ballon in ons assortiment!

 

Qua ballondecoraties hebben wij inmiddels al het nodige gemaakt zoals een Pokemon ballonnentros, maar ook een Pokemon Cadeauballonnen Pilaar inclusief Pikachu, Bublasaur, Squirtle of Charmander knuffel en een Pokemon Luxe Ballonnenpilaar met Pokeball als topballon.

 

Er zijn inmiddels ongeveer 20 seizoenen van Pokemon uit en wij denken niet dat Satishi Tajiri's inspiratie voor deze wezentjes en hun avonturen snel op zal raken, zeker niet nu Niantic het mega succesvolle Pokemon Go heeft gelanceerd die nu seizoen 2 heeft geïntroduceerd in het spel.

 

Wij hopen nog vele avonturen van Ash, Pikachu en hun vrienden, op weg om een Pokemon-Meester te worden, te mogen meebeleven en natuurlijk gunnen wij het nog vele andere generaties om te mogen genieten van deze prachtige serie vol fantasie, avontuur en humor.

 

Gotta Catch ‘Em All!

 

 

 

 

Lees meer

LED Ballondecoraties

      22-05-2017     Reacties (0)
Ballondecoraties zijn tegenwoordig bijna ondenkbaar op een gemiddeld feest of evenement.
Tegenwoordig worden de ballondecoraties steeds uitgebreider; of het nu om de meest uiteenlopende ontwerpen in de meest fantastische kleuren gaat óf om dansende ballondecoraties met led verlichting!


De meest gemaakte led ballondecoraties zijn de led ballonnenbogen.
Met de nieuwste ontwikkelingen van DecoImprove is het nu mogelijk om ieder programma over de led ballonnenboog te laten verlopen.
Indien u meedere led ballonnenbogen achter elkaar zou zetten, ontwerpt u een led ballonnentunnel waarbij de mogelijkheid bestaat de diverse led ballonnenbogen met elkaar te laten communiceren en zo échte patronen over de bogen te laten verlopen.

Het is hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld het pad naar het altaar voor een bruidspaar te verlichten of mee te laten kleuren terwijl zij door de tunnel lopen, maar de techniek van de led ballonnenboog of led ballonnentunnel is ook uitermate geschikt voor de opening van een nieuw pand, een glamour verjaardagsfeest en vele andere gelegenheden.

De led ballonnenboog is de perfecte uitkomst voor een ieder die nét iets feestelijker en unieker wil zijn en wat het nog leuker maakt; geen led ballonnenboog is hetzelfde, want de programma's worden speciaal voor u gemaakt!
Hierdoor hebt u altijd een unieke led decoratie.
Natuurlijk is deze techniek ook geschikt voor led ballonnenpilaren.
De programma's zijn al toe te passen op één enkele led ballonnenpilaar, maar het effect wordt natuurlijk nóg geweldiger bij meerdere pilaren.
Zo is het al mogelijk een projectie effect te maken met verschillende led ballonnenpilaren naast elkaar, maar het is ook mogelijk deze los van elkaar neer te zetten in of rond een ruimte en deze met elkaar te laten communiceren waardoor de pilaren los van elkaar toch één geheel vormen.

De meest uiteenlopende en fantastische effecten zijn te creëeren en werkelijk niets is te gek voor DecoImprove!

Natuurlijk zijn niet alleen de led ballonnenbogen of led ballonnenpilaren geschikt als decoratie met ledverlichting. Ook andere decoraties zoals led ballonnenharten, led ballonnensterren en vele andere ballondecoraties zijn geschikt voor led verlichting. Er is geen idee te gek en werkelijk alles is mogelijk!

Maak uw feest extra leuk met led ballondecoraties en geef prachtige effecten aan uw decor met de led ballondecoraties van DecoImprove.
De bezorging van onze
led ballondecoraties zijn in Den Haag en het Westland zelfs helemaal gratis!
Elders in Nederland vragen wij slechts een kleine vergoeding vor de brandstof waardoor de bezorging altijd betaalbaar blijft.


Wilt u meer informatie over onze led ballonnenboog, led ballonnenpilaar of andere led ballondecoraties? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 

Lees meer

Keep it Green - Verantwoord Ballondecorateur

      02-05-2017     Reacties (0)
In deze blog willen wij graag wat meer informatie geven over het oplaten van helium ballonnen of ballondecoraties neerzetten in de buitenlucht en de eventuele gevolgen hiervan voor het milieu.

Een van de grootste misvattingen op het gebied van ballonnen is dat ballonnen, die erkende ballondecorateurs gebruiken, zijn gemaakt van plastic.
Dit is niet zo. Er bestaan twee soorten ballonnen; latex ballonnen en folie ballonnen.
De folie ballonnen kennen we natuurlijk allemaal; grote vormen vaak met een bedrukking erop en gevuld met helium. Latex ballonnen zijn de ballonnen die gebruikt worden in ballondecoraties. Deze ballonnen worden gemaakt van het sap van een rubberboom. Dit maakt dat latex ballonnen 100% biologisch afbreekbaar zijn.
Onze favoriete merken zijn hoofdzakelijk Sempertex en Qualatex. Beide merken hebben een bio-certificaat voor hun latex ballonnen, omdat beide merken ballonnen produceren die 100% biologisch afbreekbaar zijn.
De ballonnen van Sempertex nemen bijvoorbeeld dezelfde recycleertijd in beslag als een doodgewoon eikenblad waarna deze helemaal zijn verdwenen.
Er bestaan natuurlijk ook ballonmerken die hun ballonnen niet of slechts gedeeltelijk van latex produceren. Deze ballonnen worden over het algemeen niet door erkende ballondecorateurs gebruikt. Dit zijn vaak ballonnen afkomstig uit landen als China of Japan en betreffen over het algemeen kleinere en minder bekende merken die de productie van de grotere merken nabootsen, helaas met een overgroot deel plastic in de ballon. Deze ballonnen worden over het algemeen niet door erkende ballondecorateurs gebruikt voor hun ballondecoraties op oplatingen, omdat zij over het algemeen altijd inkopen bij fabrikanten met het bio-keurmerk.

Erkende ballondecorateurs werken alleen met erkende merken zoals bijvoorbeeld hiervoor al genoemd, maar er zijn nog een aantal grotere merken die ook 100% biologisch afbreekbare ballonnen produceren.

Latex ballonnen doden geen dieren
In de media wordt vaak verteld dat dieren de dupe zijn door latex ballonnen vanwege ballonoplatingen of ontsnapte ballonnen. Na diverse onderzoeken is gebleken dat er geen feitelijke bewijzen overlegd kunnen worden die deze beweringen ondersteunen.
Er zijn voor deze onderzoeken zelfs stukjes latex ballonnen aan zeeschildpadden gevoerd om zo hard bewijs te kunnen leveren, maar alle stukjes latex kwamen via de darmen weer naar buiten. Er is geen schildpad gestikt in de latex ballonnen.

Zorg dat ballonoplatingen altijd worden uitgevoerd door een professional
Professionele ballonleveranciers gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare latex ballonnen en laten deze op vanuit een net, zonder linten, touwtjes, clips of andere voorwerpen eraan bevestigd. Een uitzondering hierop het het gebruik van gerecycled papieren kaarten voor ballonwedstrijden. Deze ballonkaartjes zijn volledig biologisch afbreekbaar voor het geval deze per ongeluk ongevonden ergens achter mochten blijven.

Als er toch lintjes aan de ballonnen bevestigd zitten, is het zaak deze zo kort mogelijk af te knippen alvorens de ballonnen op te laten.
Het zijn vaak de plastic lintjes die problemen veroorzaken en gevaarlijk zijn voor dieren. Ballonnen die aan elkaar gestrikt zijn met plastic lintjes maken dat bijvoorbeeld vogels hierin verstrikt kunnen raken.
De plastic lintjes zijn niet biologisch afbreekbaar en zijn door een dier met geen mogelijkheid los te krijgen waardoor dieren wel kunnen sterven.

Daarnaast zal een erkend ballondecorateur nooit ballonoplatingen verzorgen met folie ballonnen. Deze ballonnen zijn niet biologisch afbreekbaar en het is dan ook niet verantwoord deze ballonnen moedwillig op te laten. Dit zal dan ook nooit worden aangeboden door een professional.

Enkele juridische feiten op een rij
Een amerikaanse rechtbank heeft in 1988 al eens aangeleverde argumenten van milieuactivisten laten ondezoeken.
Vervolgens zijn alle ballonmerken vrijgesproken van elke mogelijke schade aan het milieu die zou zijn toegebracht door de latex ballonnen. Er was niet voldoende bewijslast om op te kunnen maken dat het daadwerkelijk de latex ballon is die schade zou toebrengen aan het milieu.

Het onderzoeksteam Virginia Institute of Marine Science, die het eerder besproken onderzoek deed naar latex ballonnen en hun eventuele betrokkenheid bij de sterfgevallen onder de zeeschildpadden, verklaard dat alle erkende ballonmerken kunnen worden vrijgesproken als veroorzaker van de sterfgevallen onder de zeeschildpaddenpopulatie. Hun verklaring en onderzoeken ondersteunden het feit dat er geen enkel bewijs is waaruit men kan aannemen dat de latex ballonnen dieren zouden kunnen doden.

Wij hopen met dit bericht enige opheldering te hebben kunnen geven over de misvatting van de latex ballonnen en zijn natuurlijk bereid om nadere toelichting te geven indien u meer informatie zou willen ontvangen over het gebruik van latex ballonnen. Natuurlijk staan wij voor al uw overige vragen inzake ballonnen en ballondecoraties graag tot uw dienst.
Inspiratie Sempertex Europe

Lees meer

Wij Hartje Eenhoorns Thema Artikelen

      02-05-2017     Reacties (0)

Eenhoorn feestjes zijn helemaal in op het moment en dan mag een Eenhoorn thema lijn natuurlijk niet ontbreken in onze webshop.

Er zijn meerdere Eenhoorn thema’s onderweg, dus voor ieder wat wils, maar in deze blog staat het thema ‘Wij Hartje Eenhoorns’ centraal.
Dit prachtige thema bestaat uit een divers aantal thema artikelen in pastel kleuren met daar overheen een regenboogkleurige gloed en natuurlijk staat overal een prachtig silhouet van een gouden Eenhoorn op gedrukt.

Het ‘Wij Hartje Eenhoorns’ thema is een mooie rustige thema artikelen lijn waarbij vanwege het zachte kleurgebruik juist meer gespeeld kan worden met de overige decoratie eromheen zoals ballondecoraties of zelfgemaakte Snoeptafels (Candy Buffet).

Deze prachtige Unicorn thema artikelen lijn bestaat uit vele verschillende soorten feestartikelen. Zo zijn er natuurlijk de standaard feestbenodigdheden als prachtige borden in een unieke, sierlijke vorm met een pasten regenboogkleurige gloed erover en natuurlijk de steigerende Gouden Eenhoorn in het midden en een set papieren bekers in een mix van gouden bekers en bekers met zachte pastelroze kleuren. Als de gouden tinten net iets te ‘knal’ voor u zijn, is er nog een pastel optie voor een set papieren bekers in het thema van ‘Pick & Mix’. Deze bekers zijn allen pastelroze van kleur en zijn bedrukt met een gouden ‘Happy Birthday’ tekst.

Natuurlijk mogen servetten ook niet ontbreken bij een prachtig thema als Wij Hartje Eenhoorns en daarom zijn ook hier verschillende keuzes uit; Zo is er de typische We <3 Unicorns set bestaande uit zachte pastel roze en ivoren servetten met aan een zijde de Gouden Eenhoorn en aan de andere kant in gouden letters de tekst ‘I Believe’ en is er een set servetten uit de Pick & Mix collectie bestaande uit pastelroze servetten met in gouden letters de tekst ‘Happy Birthday’. Ook een tafelkleed mag natuurlijk niet ontbreken op de gemiddelde thema tafel. Om de tafel zo rustig en overzichtelijk mogelijk te maken, is er voor het thema Wij Hartje Eenhoorns geen tafelkleed met de kenmerkende Eenhoorns gemaakt, maar een prachtig pastelroze Sprankelend Tafelkleed. Uiteraard van plastic zodat deze makkelijk is schoon te maken wat wel fijn is op een feestje.

Als toevoeging aan dit Pastel Eenhoorn thema is een mooie letter slinger in sierletters gemaakt. De tekst ‘We <3 Unicorns’ in gouden letters met een zacht roze hartje en twee gouden eenhoorns met pastelgekleurde staarten aan weers zijden past prachtig bij de overige versiering uit deze collectie.
Naast de letter slinger kan ook een lampjes slinger, natuurlijk met Pastel gekleurde lichtjes, worden opgehangen bij dit thema. Dit geeft een kleurrijk, speels, maar zeker ook leuk effect bij de overige versiering en zal het geheel iets levendiger maken. Tot slot beschikt dit thema ook over een nachtlampje of sierlampje in de vorm van een Eenhoorn hoofd. Het beschikt over 14 LED lampjes verdeeld over de manen en de hoorn wat een magisch effect geeft over het geheel.

Eenhoorn feestjes zijn natuurlijk fantastisch te combineren met vele verschillende soorten versieringen en andere thema’s. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. U kunt zelf het sprookje tot leven brengen door de basis te maken en daar omheen uw fantasie de vrije loop te laten gaan.
Wellicht wilt u een Candy Table bij uw Eenhoorn feestje, een apart hoekje afzetten voor een Fotoscene die u wilt laten decoreren, ballondecoraties in Eenhoorn stijl of gewoon losse decoraties bij uw feestje laten maken. Alles om uw Eenhoorn (of combinatie met Eenhoorn) feestje compleet te maken vindt u natuurlijk bij DecoImprove. Zijn er dingen die u niet kunt vinden? Vraag het ons gerust, alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Lees meer

Candytable en Decoratie

      19-04-2017     Reacties (0)Naast dat DecoImprove zich heeft gespecialiseerd in ballondecoraties in alle soorten en maten, zijn wij ons steeds meer gaan ontwikkelen in totaal decoratie.
U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan zaaldecoratie voor babyshower, bruiloften, verjaardagen en diverse soorten evenementen.
Een van de meest voorkomende typen decoraties waar wij ons steeds meer in zijn gaan ontwikkelen is de Candytable.
De Candytable of snoeptafel is bijna niet meer weg te denken op een gemiddeld feestje. De thema's waarbij deze snoeptafels kunnen worden neergezet zijn eindeloos; zo kunnen de Candytables worden ontworpen voor verjaardagen, maar ook voor Gender Reveal Parties, Babyshowers, Verlovingen, Bruiloften, Themafeesten en nog veel meer!

Natuurlijk kunt u zelf een Candytable maken, maar het is lastig te bepalen waar u begint.
Als eerste zoekt u natuurlijk een thema uit voor uw feestje. Als u die gevonden hebt, is het zaak dat u weet hoe groot de tafel is die u gaat bekleden en welke potten en vazen u hiervoor gaat gebruiken.
Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan potten, kommen en vazen in verschillende hoogtes waarmee u zeker een geweldige tafel kunt samenstellen!
Bijna alle vazen en potten zijn gemaakt van hard plastic waardoor deze veilig rond kinderen kunnen worden neergezet zodat er weinig schade ontstaat als de potten vallen. Door de dikke kwaliteit zullen de bokalen, potten en vazen niet snel breken en vanwege de nauwkeurige zorg die de fabrikanten eraan besteed hebben, lijken het net echte glazen stolpen, vazen en snoeppotten.

Zo is er bijvoorbeeld de ronde bokaal op voet die in een kleine en grote versie verkrijgbaar is zodat u contrast kunt creëeren. Een vaas met lolly's mag eigenlijk niet ontbreken en daarom zal de gevleugelde grote vaas het goed doen. Deze is er tevens in een kleinere versie zodat kleinere lolly's hierin gezet kunnen worden. Wilt u liever vierkant met een golvende rand dan hebben wij een middel en een grote vaas voor lolly's of voor een grotere partij snoep. Gaat u liever voor strak dan is de ronde cilinder vaas met strakke rand zeker iets voor u. Deze vazen zijn er ook in twee maten zoals de middel van 14cm en de grote van 19cm.
Kiest u voor een chique Victoriaanse stijl dan zijn de kleine en grote Victoriaanse snoeppotten met deksel zeker een toevoeging voor uw tafel. Iets strakker is de Kelk Snoepvaas op een voet of de ronde Vissenkom Snoepvaas op een voet.
Wilt u de tafel iets lager houden dan is de transparante gevleugelde Snoepschaal zeker iets voor uw tafel. U kunt spelen met de kleine en grotere versie waarmee u diepte creëert.
Tot slot hebben wij de Glazz lijn van snoeppotten en vazen. Glazz is gemaakt van nóg dikker plastic en is zo ontworpen dat het echt op glas lijkt wanneer u ernaar kijkt, maar het toch echt niet is. De Glazz lijn wordt nog enorm uitgebreid door de fabrikanten vanwege het grote succes van deze lijn, maar voor nu kunnen wij u de ronde kom en de vierkante kom aanbieden van deze lijn.
Naast de plastic vazen, schalen en bokalen zijn er natuurlijk ook nog glazen flessen en potjes die perfect gebruikt kunnen worden als decoratie, maar ook om te laten vullen met snoep en mee te geven aan uw gasten als bedankje.
Bijvoorbeeld deze leuke melkflessen in een rekje die u kunt neerzetten ter decoratie, maar ook met drank erin en een leuk strikje erom. Deze flessen zijn tevens in een plastic variant verkrijgbaar zonder rekje.
En de mini glazen potjes zijn natuurlijk leuk om als bedankje te vullen met snoep of juist te laten vullen met snoep!

Glazen potten zijn natuurlijk heel erg leuk, maar nog leuker is het om de potten en vazen te personaliseren met labels!
Voor ieder thema is wel een bijpassende kleur geschikt en de zoete labels uit ons assortiment zullen uw Snoeptafel laten spreken; letterlijk, want de labels zijn zó ontworpen dat u er uw eigen teksten op kunt schrijven.
De Zoete labels zijn er in verschillende soorten en kleuren. Zo zijn er de ronde labels met een delicaat golvende omranding in diverse kleuren; zwart, geel, fel roze, koninklijk blauw, oranje, paars, robin's ei blauw, zilver, rood, groen, caribisch blauw en baby roze. Er zit altijd een kleur bij die past bij uw thema.
Natuurlijk is er ook gedacht aan de huidige trends en daarom zijn er tevens krijtbord sticker labels beschikbaar in een Vintage Versie waarbij de stickers allen verschillende chique vormen hebben en in het Moustache thema waarbij de stickers in verschillende maten snorretjes zijn gesneden. Op al deze stickers kan met krijt worden geschreven om de tafel een nog leuker uiterlijk te geven.
U kunt natuurlijk ook kiezen voor plaatskaartjes of glaskaarten om uw tafel een uniek uiterlijk te geven. Ons assortiment aan tafelkaarten, plaatskaarten en glaskaarten is zeer uitgebreid waardoor u altijd iets zult vinden dat bij uw thema past.
Nog vrij uniek op het gebied van labels rond de Candytable is de tak met labels die een sprookjesachtig gevoel zal geven aan uw tafel. De takjes plaatskaarten zijn er in een roze en marine blauwe versie zodat het aan diverse thema's is toe te voegen.
Wilt u liever in één keer klaar zijn dan kunt u kiezen voor de kant-en-klare label setjes in een kleurrijk regenboog thema of in een zilveren thema. Hiermee kunt u zelf bordjes maken om tussen het snoep te steken of op de potten te plakken.

Nog leuker is het om gepersonaliseerde labels te laten maken voor op uw potten, bokalen en snoepbakken. Ook hiervoor kunt u bij DecoImprove terecht. U geeft uw thema en uw wensen door, wij ontwerpen de labels en u geeft akkoord om deze te drukken waarna uw Candytable er echt uit zal springen!

Bij grote hoeveelheden snoep is het leuk als u uw gasten zelf snoep kunt laten scheppen. Dit kan bijvoorbeeld met de verschillende soorten snoepscheppen in een breed scala aan kleuren als transparant, geel, oranje, rood, fel roze, roze, paars, caribisch blauw, robin's ei blauw, groen, zilver en zwart, maar ook met de snoeptang die voor alsnog alleen in zilver beschikbaar is, maar binnenkort in meerdere kleuren zal uit komen.
Er zijn tevens kant-en-klare setjes verkrijgbaar met snoep lepels, sticker labels en een leuke bordje om neer te zetten. Deze zijn verkrijgbaar in een Regenboog Thema en in een Mint Groene Set.

Dat snoep moet natuurlijk ergens in geschept worden en ook daarvoor hebben wij diverse snoepverpakkingen en zakjes.
Bijvoorbeeld de transparante cellofaan puntzakjes met gekleurde rand en punt met polka dot print. Deze zakjes zijn toe te passen aan ieder thema, omdat deze voor komen in een groot scala aan kleuren zoals geel, oranje, rood, fel roze, roze, paars, koninklijk blauw, caribisch blauw, robin's ei blauw, groen, zilver en zwart.
Houdt u niet zo van stippen? Dan zijn de cellofaan zakjes met strepen patroon zeker iets voor u. Ook deze zakjes zijn er in de kleuren oranje, rood, fel roze, roze, paars, koninklijk blauw, robin's ei blauw, caribisch blauw, groen, zilver en zwart.
Kiest u voor een Amerikaanse stijl tafel of wilt u een Amerikaans tintje toevoegen aan uw snoeptafel dan zijn de popcorn bakjes met golvende randen zeker een aanrader. Naast de standaard popcorn bakjes in de rood met witte strepen, bestaan deze bakjes in de kleuren geel, oranje, fel roze, roze, paars, koninklijk blauw, robin's ei blauw, caribisch blauw, groen, zilver en zwart en is er ook nog een grote popcorn emmer beschikbaar in het standaard rood-wit gestreepte partoon.
Er bestaan naast deze standaard verpakkingen ook gethematiseerde verpakkingen voor de Candytable met een iets chiquere uitstraling zoals bijvoorbeeld de Verrukkelijk Roze Traktatie Zakken in prachtige vrolijke roze kleuren, de bruine Love is Sweet traktatiezakken met een Vintage tintje en de Wit met Gouden Polka Dots traktatie zakken voor een wat luxere uitstraling.

U kunt natuurlijk ook uw snoep uitstallen op een leuke display!
Wij hebben diverse soorten displays in ons assortiment die bij verschillende thema's zijn toe te passen. Zo is er het schattige Roze snoepwinkeltje die u kunt vullen met zakjes en pakjes snoep in dezelfde kleur waardoor het een heel zoet winkeltje wordt, het Regenboog snoepwinkeltje die dezelfde look heeft als het Roze snoepwinkeltje, maar beschikt over alle kleuren van de regenboog waarmee een Retro-look kan worden gecreëerd.
Voor iets totaal anders op uw snoeptafel is het Ijsco karretje zeker perfect! U kunt in het karretje diverse soorten ijshoorntjes hangen waardoor het lijkt of de ijscokar speciaal is aangereden om de gasten van ijs te voorzien. Laat uw gasten zelf de hoorntjes vullen met soft- of schepijs en maak de belevenis van uw Candytable onvergetelijk.
Het Hotdog Karretje is er natuurlijk een voor échte mannen en sportliefhebbers. Vul hem met drankjes, saucijzenbroodjes of échte hotdogs en maak hun dag om nooit te vergeten.
Wilt u liever een Glamour Display op uw Candytable? Dan is de Glinsterende Trolley met LEDverlichting zeker iets voor uw tafel. Deze Trolley beschikt over een glanzende bodemplaat en is uitgerust met diverse LEDlampjes waardoor een absolute Glamour look wordt verkregen.

Met al deze decoraties zijn uw mogelijkheden om zelf een Candytable te maken eindeloos.
Wilt u het maken van de Candytable liever aan ons over laten zodat u zich meer kunt richten op het versieren van uw feestje en het regelen van alle bijkomende zaken?
DecoImprove levert complete Candytables in het door u gewenste thema met gepersonaliseerd snoep, gepersonaliseerde labels en de bijbehorende decoraties voor ieder budget van groot tot klein. Zo is er voor ieder wat wils en u kunt het zelf zo gek maken als u wilt.
In Den Haag, Westland en omgeving komen wij de tafels zelfs gratis bezorgen, opzetten en ophalen na afloop!
Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken en een leuke tafel samen met u samen te stellen. Hierna heeft u nergens omkijken meer naar, behalve om uw labels en snoeppapiertjes goed te keuren!

Is er nog decoratie die jullie graag toegevoegd zien worden aan ons assortiment om de Candytable compleet te maken? Laat het ons weten in de reacties en wij zullen zeker ons uiterste best doen deze zo snel mogelijk aan te vullen!

Lees meer

Pasen

      10-04-2017     Reacties (0)

Het is weer Lente en dat betekent dat de Paasdagen er weer aan komen.
Bij de Kerstdagen in December staat hét grote Kerstdiner vaak centraal, bij Pasen is dat het Paasontbijt.
Heerlijke vers gebakken broodjes als croissantjes, kaizerbroodjes, pistoletjes, Italiaanse bollen, krentenbollen, de paasstol en nog veel meer lekkers wordt uitgestald op tafel samen met beleg als kaas, kipfilet, (paas)hagelslag en nog veel meer, maar vooral eieren, want die staan samen met de Paashaas centraal rond Pasen.
Natuurlijk kunt u de kinderen de eieren in verschillende patronen en kleuren laten schilderen speciaal voor de gelegenheid en om de tafel nog leuker te maken. Want niets is leuker dan gekleurde eieren op een gezellige ontbijt tafel.
U kunt er ook voor kiezen iets aparts te maken rond de Pasen voor uw ontbijttafel. Zo kunt u zelf iets aparts verzinnen of het internet af struinen naar heerlijke recepten voor bijvoorbeeld heerlijke Suiker Kaneel Croissantjes of misschien zoekt u een volledig Paasbrunch menu. Alles is mogelijk en u kunt alles uit de kast halen om een fantastisch Paasontbijt, Lunch of Paasdiner op te dienen.

Natuurlijk horen er naast eieren nog veel meer dingen bij de Pasen; denk bijvoorbeeld aan echte lentebloemen bloemen als Narcissen, tulpen, hyacinten, klaprozen, krokussen en natuurlijk de bijen die weer te zien zijn, lieveheersbeestjes die weer op duiken, vogels die hun eieren gaan leggen, pluizige kuikentjes, lammetjes die geboren worden en vrolijk dartelen in de wei; kortom Pasen staat voor de lente en de Lente staat voor vrolijkheid, gezelligheid en buiten zijn!

Al met al klinkt het natuurlijk heel leuk, zo'n Paashaas die langs komt om paaseieren te verstoppen en de kinderen die dan die eieren gaan zoeken.
Maar wat is Pasen nou eigenlijk echt?
Wat wordt er gevierd tijdens Pasen?

Pasen is een viering dat voort komt uit het Christendom.
Met Pasen vieren de Christenen de opstand van Jezus. Dan vraagt u zich af wat de opstand van Jezus inhoudt; Dat linkt weer terug naar Goede Vrijdag. Zoals een ieder geleerd wordt op school bij de les Godsdienst is Jezus gekruisigd. Dit is volgens de Bijbel gebeurd op Goede Vrijdag.
Jezus zou weer zijn opgestaan op Eerste Paasdag en dat is de viering van Pasen.

De oorsprong van Pasen is de weder opstand van Jezus, maar wat die precies met de Paashaas of met eieren te maken heeft dat durf ik niet te zeggen. Ik kan ook nergens een connectie tussen beiden terug vinden, maar persoonlijk vind ik het eieren zoeken, een paastak versieren, eieren verfen, een paasontbijt maken en als het lukt ook een Paasdiner voorbereiden veel leuker dat stil staan bij de oorspronkelijke geschiedenis van de Pasen.

Wat uw reden ook is om de Pasen te vieren, ik hoop dat u er in ieder geval van geniet samen met uw dierbaren en hopelijk met prachtig mooi Lenteweer, want bij de Pasen hoort gewoon de Lente met al haar prachtige kleuren, de zonneschijn, kuikentjes, lammetjes en zo veel meer!

Wat zijn uw plannen rond de Paasdagen? Laat het ons weten in de reacties!

Lees meer

Toppers in Concert 2017; Wild West, Thuis Best

      28-03-2017     Reacties (0)

26 en 27 Mei is het weer zo ver; het grootste meezingfeest van het jaar gaat weer van start met de Toppers in Concert. Dit jaar is het thema "Wild West, Thuis Best" of beter vertaald; Het Wilde Westen met Cowboys en Indianen!

Een ontzettend leuk thema waarbij wij er zeker van zijn dat Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger er weer een fantastisch feest van zullen maken. Dit jaar zelfs met Jan Smit te gast als vierde Topper!
De dresscode van dit jaar is; GLITTER COUNTRY ROOD. Met andere woorden; doe het zo over de top mogelijk, zoek de grootste cowboyhoed, laarzen, sporen, holster, lasso of complete sheriff, cancan outfit of kom als cowgirl, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je er een groot feest van maakt!

Natuurlijk doen wij dit jaar ook weer mee met een complete Toppers thema artikelenlijn die wij speciaal bijeen hebben gezet voor de Toppers zodat je niet ver hoeft te zoeken.
Zo hebben wij alle accessoires onder een kopje gezet bij het Toppers thema waar je voornamelijk de kleine Cowboy of Indianen accessoires kunt vinden zoals een normaal speelgoedpistool, een speelgoedpistool met 'Bang!' vlaggetje, een bandana of voor de indiaan een pijl en boog of Borstplaat kunt vinden.

Een Cownboy is natuurlijk niets zonder zijn hoed en een Indiaan niets zonder zijn verentooi en daarom hebben wij ook een categorie met cowboyhoeden en indianentooien opgesteld, speciaal voor het grote Toppers festijn.

Zo zijn er diverse glitterhoeden verkrijgbaar in een groot scala van kleuren zoals rood, neon roze, blauw, zwart, paars, goud en roze, maar ook met trio kleuren rood, zilver en blauw.
Natuurlijk zijn er ook de standaard, super stoere cowboyhoeden beschikbaar in zwart, wit en bruin, maar ook een sexy Cowgirl hoed voor de dames. Aan indianentooien is ook geen gebrek met de blauwe authentieke tooi, de multi-gekleurde hoofdtooi en de gekleurde veren van Zittende Stier tooi.

Mocht u al dat Cowboy 'gedoe' nu niets vinden dan zijn er zelfs voor u hoeden die u kunt dragen om toch een beetje in het thema mee te gaan met bijvoorbeeld de hoeden met Lovertjes en LED verlichting.
Deze zijn er in diverse kleuren, maar in het Toppers thema, raden wij u de kleur rood natuurlijk aan!

Wilt u echt helemaal op gaan in het thema dan moet u ongetwijfeld een kijkje nemen in ons kostuum assortiment met onze nummer 1; Cowboy op opblaasbaar paard, maar ook de Bruine Cownboy is zeer gewild.

Voor de dames is er de Wilde Westen Jurk; een simpel uitziend jurkje die met diverse accessoires zeker in het thema zal uit komen.

Als een compleet kostuum u iets te ver gaat, kunt u altijd kiezen voor een tussenmogelijkheid met de Zwarte Western Cowboy Kit bestaande uit een Nepleren vest (zonder mouwen), een cowboyhoed, Sheriff badge en een geblokte sjaal.

Gaat u liever verkleed als Inboorling? Dan is de Dappere Indiaan zeker iets voor u!

Met de Toppers is het altijd feest en met de thema artikelen van DecoImprove zult u er zeker in stijl bij zijn! Dus pak uw lasso maar en vier feest op 26 en 27 Mei 2017 in de Amsterdam Arena!

Lees meer

Frozen Schaatsen Thema Feest Artikelen Lijn

      23-03-2017     Reacties (0)

Er is geen meisje, groot of klein, die niet graag mee gaat in de avonturen van Prinses Anna en Koningin Elsa uit Frozen. Sinds 2013 houdt de Disney Pixar film, over twee zussen die uit elkaar gedreven worden door de magische ijskrachten van een van hen, maar elkaar later sterker dan ooit terugvinden, alle prinsessen in spé in de ban. Het kan dan ook niemand zijn ontgaan dat de merchandise van Frozen in verschillende thema’s als warme broodjes over de toonbanken is gegaan.

Zo kwamen er natuurlijk ook Frozen themalijnen zoals bijvoorbeeld die van Frozen Schaatsen. Dit blauwe Frozen thema staat in het licht van de oudste zus Elsa, die over ijskrachten beschikt en moet leren deze in bedwang te houden voor zij het koninkrijk Arendelle volledig bevriest.

Dit prachtige sierlijke Frozen Thema is zeer uitgebreid waardoor er oneindig veel manieren zijn om uw Frozen feestje aan te kleden. Zo zijn er natuurlijk de standaard Frozen borden, bekers, servetten en een tafelkleed in de blauwe stijl van Frozen Schaatsen met daarop natuurlijk de beide zussen Anna en Elsa die samen door het Winterse landschap schaatsen, soms vergezeld door de altijd vrolijk sneeuwpop Olaf.

Naast de standaard thema artikelen lijn van Frozen Schaatsen, beschikt dit thema ook over kaarsen in leuke vormen en plaatjes zoals ijskristallen, prinses Anna en koningin Elsa en natuurlijk Olaf de sneeuwpop en bestaat er geheel in stijl een tafeldecoratie met honingraat onderzijde die een prachtig middenpunt op de tafel vormt. Maak het geheel helemaal af met de Frozen Blauwe tafel confetti.


Qua hangdecoratie ontbreekt het ook aan niets in dit Frozen blauwe thema; zo zijn er de prachtige Honingraat hangdecoraties in de vormen van Anna, Elsa en Olaf, hangdecoratie strengen met plaatjes van de verschillende Frozen karakters en sneeuwvlokken uit folie, een Frozen ketting guirlande slinger en natuurlijk ook nog twee klassiekers zoals de Frozen Schaatsen vlaggenlijn en de Blauwe ‘Happy Birthday’ letter slinger waarbij in de middelste sneeuwvlok met stickers de leeftijd van de jarige kan worden geplakt.

En dan zijn er natuurlijk nog de diverse lantaarns en lampionnen met opdruk van de favoriete karakters op een ijsblauwe achtergrond.

Ook aan de algehele kamer decoratie is gedacht bij dit thema met de Frozen Scene Setter waarmee de muren bekleed kunnen worden in Frozen stijl en met de Frozen deurposter is zelfs de entree van de kamer al helemaal in de winterse stijl. En wat dacht je van de Frozen kartonnen karakter? Zowel Anna als Elsa en Olaf zijn los verkrijgbaar als kartonnen karakter van rond de 160cm hoog! En Anna en Elsa zijn ook samen verkrijgbaar als een kartonnen bord.

Voor de traktaties ontbreekt het ook aan niets met dit fantastische Frozen thema. Met Frozen uitdeel pakketten, een Frozen giftset en een Frozen Schrijfwarenpakket is er voor ieder wat wils.

Natuurlijk deelt u deze uit in de klassieke Frozen traktatie zakjes of de luxe Frozen tasjes. De tasjes kunnen natuurlijk worden afgemaakt met een Frozen bellenblaas!

En houdt alle kleine Frozen fans op het feestje bezig met de Frozen Piñata in de vorm van een hart. Door middel van trektouwtjes kunnen meerdere kindjes meedoen met het spelletje waardoor het moment dat de snoepjes worden los gelaten nóg leuker is dan wanneer een piñata wordt kapot geslagen.


Tot slot beschikt deze uitgebreide Frozen Schaatsen Feestartikelen lijn over diverse spelletjes zoals "Maak je Eigen Olaf" en "Olafje-Prik-Je", maar ook over Frozen kleursets en maskers van zowel Anna als Elsa en Olaf.

En dan zijn er ook nog een taartenstandaard en cupcake standaard met twee etages. Natuurlijk kunt u zelf de artikelen kiezen die u wilt gebruiken om uw Blauwe Frozen feestje compleet te maken, maar u kunt ook kiezen voor ons speciaal in elkaar gezet Frozen Schaatsen Pakket. Met dit pakket bent u altijd voordeliger uit en hebt u al voor een leuk bedrag een compleet feestje voor 8 kinderen en u kunt het natuurlijk aanvullen met allerlei andere leuke decoraties uit de Disney Frozen Schaatsen lijn.


Natuurlijk zouden wij DecoImprove niet zijn als wij geen ballonnen in Frozen stijl zouden hebben opgenomen in ons assortiment! De fantastische Elsa Airwalker doet het altijd goed, waar ze ook komt, maar ook de Frozen Sing-A-Tune ballon die refrein uit het bekende lied ‘Let it Go’ uit de Disney Pixar film zingt met de stem van Idina Menzel is een absolute must op een frozen feest!

Frozen Ballonnen en Ballondecoraties zijn natuurlijk altijd leuk!
Of u nu kiest voor Frozen latex ballonnen, Frozen bubble ballonnen, of ballondecoraties zoals een Frozen ballonnenboog, Frozen ballonnenpilaar of Frozen ballonnenframe; uw ijskoude Frozen feestje wordt een absoluut succes met deze prachtige blauwe Frozen Schaatsen thema artikelen lijn!

 

Lees meer

Ballondecoraties met LED Verlichting

      22-03-2017     Reacties (1)

In ons eerste Blog, waarop hopelijk nog vele anderen zullen volgen, willen wij de tijd nemen om onszelf voor te stellen op een andere manier dan u van ons hebt gelezen op de voorpagina van DecoImprove.
In deze Blog willen wij u zachtjes bekend maken met onze ballondecoraties met LED verlichting, een idee recht van DecoImprove en dat steeds door ons wordt uitgewerkt. 
Hopelijk kunnen wij u in onze volgende Blogs nog meer vertellen over de uitwerking van onze ballondecoraties met verlichting.

Voor ieder feest dat u zelf mag organiseren, is de grootste uitdaging de organisatie van het feest.

Naast dat u bepaald wat voor feest u geeft, zoals een Bruiloft, Bedrijfsfeest, Examenfeest, Babyshower, Verjaardag, Themafeest, Kraamfeest, Gender Reveal, Verlovingsfeest, Doop, Evenement en ga zo maar door, komen er nog veel meer dingen kijken bij de organisatie.
Waar wilt u het feest houden? Hoeveel gasten wilt u uitnodigen? Blijven de gasten eten? Wilt u bedankjes uitdelen aan uw gasten?

Uw decoraties;
Er komt een moment tijdens het plannen van de grote dag dat u de locatie hebt uitgezocht en geboekt en waarna u gaat nadenken over de decoratie van deze locatie.Wilt u een thema feest zoals een strandthema, vintage thema, baroque thema, kleuren thema of denkt u meer aan een sprookjes stijl.
En hoe wilt u dit thema overbrengen; gaat u voor tulle decoraties, een tafelschikking met plaatskaarten, glazen, tafeldecoratie, etc. helemaal in uw thema of kiest u misschien voor Ballondecoraties in het thema van uw feest?

Ballondecoraties met LED verlichting;
Voor een ieder is het natuurlijk anders hoe u uw thema wilt overbrengen op uw gasten en hoe u daarbij de dag beleeft.
Een ballonnenboog is natuurlijk prachtig als entree op uw locatie. Iedere gast die door de boog loopt, loopt letterlijk uw thema binnen.

Ballonnenbogen zijn er natuurlijk in vele verschillende vormen en maten. U kunt hierbij denken aan een standaard ballonnenboog in uw themakleuren, maar natuurlijk ook aan een ballonnenboog met bewegende LED verlichting!In ballondecoraties met LED verlichting heeft DecoImprove zich afgescheiden van de anderen vanwege haar patent op het idee van ballondecoraties met bewegende verlichting. Zo beschikken wij over volledig door onszelf te besturen verlichting waardoor al uw wensen waargemaakt kunnen worden. Dit betekent dat u de door u gewenste kleuren, maar ook figuren of patronen over de ballondecoraties kunt laten verlopen door middel van de verlichting.
Of u nu voor een volledig blauw thema, thema in pasteltinten, zonnig geel, vurig rood, lente groen of thema in gecombineerde kleuren kiest; het is allemaal mogelijk.

Of wilt u de illusie van rondvliegende vlinders creëren over een ballonnentunnel? Ook dit is volledig realiseerbaar.
Omdat wij de mogelijkheid hebben de verlichting te besturen, kunnen wij al uw wensen waar maken, of u dit nu in een ballonnenpilaar, ballonnenboog, ballonnenhart of ballonnentunnel verwerkt wilt hebben; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Natuurlijk kunnen wij veel meer met ballonnen en ballondecoraties dan deze alleen laten oplichten met LED verlichting.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prieel, helemaal voor u op maat gemaakt.
De ontwerpen zijn afhankelijk van de locatie en dat maakt dat u altijd een unieke decoratie hebt.
En met de elvenlichtjes in deze decoraties, kunnen wij ook van een prieel een prachtige Sprookjes scene maken.Iedere decoratie heeft iets unieks en is fantastisch om te maken, maar voor een échte eyecatcher op ieder feest, groot of klein, is een ballondecoratie met verlichting zeker de moeite waard.
Deze ballondecoraties met verlichting zullen een ware Selfie magneet vormen voor uw gasten en er zal nog jaren over na worden gepraat door uw gasten!U kunt altijd vrijblijvend navraag bij ons doen over de mogelijkheden op uw locatie voor uw evenement. WIj komen graag gratis en geheel vrijblijvend op de locatie langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken.

DecoImprove heeft al vele locaties voor diverse evenementen mogen aankleden, allemaal stuk voor stuk prachtige bruiloften, verjaardagen, jubilea, zegeningen, themafeesten, turngala's, dansfeesten en nog veel meer, met grootse wensen die wij allemaal, zo goed als mogelijk was, hebben uitgewerkt tot geweldige projecten waar wij absoluut trots op zijn.Een dankwoord aan onze klanten en Partners;
En natuurlijk zijn wij ontzettend dankbaar dat onze cliënten en partners ons de kans hebben gegeven om dit mogelijk te maken. Wij zijn nog lang niet klaar en hopen in de toekomst nog veel meer van deze prachtige projecten te mogen doen!

Lees meer