Bij DecoImprove maken wij van allerlei thema's onvergetelijke momenten.

Wij vinden het geweldig ons steentje te mogen bijdragen aan het creëren van een prachtig plaatje die uw gasten nog lang bij zal blijven.
Één van die momenten is een Pink BabyParty die wij hebben mogen decoreren voor de geboorte van een meisje. Dit meisje werd met zo veel liefde welkom geheten op de wereld dat wij dit project heel graag in het zonnetje willen zetten.

De wens van deze mama was om een zachtroze, feestelijk, maar degelijke decoratie neer te zetten die perfect paste bij de babykamer, het feestje en natuurlijk bij een baby.
Wij hebben zachte, pastelroze gecombineerd met witte kleuren gebruikt om hierin tegemoet te komen.

De entree buiten was voorzien van een Luxe Ballonnenpilaar in pastelroze en witte kleuren met een pastelroze topballon die was voorzien met witte, sierlijke letters waarmee de naam en geboortedatum van de kleine roze wolk werden afgebeeld.
Aan deze ballonnenpilaar was ook een grote, zachte, pluizige teddybeer bevestigd die het welkom een stuk warmer maakte met zijn vriendelijke lachje.

In de entree van de woning zaten twee middelgrote teddyberen op een dressoir.
Iedere beer was voorzien van een tros pastelroze heliumballonnen en had een handgemaakt roze strikje in één oor.

Voor binnen hadden we kleinere ballonnenpilaartjes gemaakt in een cadeauvorm waarbij de pilaar standaard het cadeautje was. Uit het deksel, dat losjes op de door lag, kwam wat tulle stof tevoorschijn om de decoratie aan de onderzijde wat op te leuken.
De topballon was pastelroze en voorzien van prachtige zachte tullestof die werden afgeknoopt met roze rozen wat de topballon echt af maakte.
Van boven naar beneden was het pilaartje volledig voorzien van roze LEDlampjes en aan de pilaar was een kleinere versie van de teddybeer bevestigd.
Alle teddyberen beschikten over een handgemaakt glitter tulle rokje die wij op maat hebben gemaakt voor iedere beer.
Het eindresultaat zag er prachtig uit.

Dit project was super om te doen.
Er zit soms wat werk en tijdsdruk op een kraamfeest, maar wanneer wij de reactie van de opdrachtgever zien op het moment dat zij de decoraties voor het eerst bekijken, beseffen wij ons iedere keer weer hoe mooi het werk is dat wij doen en hoe geweldig wij het vinden om te doen.
Wij vinden het dankbaar werk om te doen, elke keer weer.
Dit project behoort dan ook zeker tot een van de mooiste in ons rijtje, niet alleen omdat de decoraties uniek zijn, maar ook omdat het vieren van een geboorte één van de mooiste gebeurtenissen is in het leven.
      05-03-2019 18:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.