Voor een van de meest memorabele projecten tot nu toe mochten wij helemaal op gaan in onze fantasieën.
We werden gevraagd door opdrachtgeefster Hip Hip Hooray om een driedubbele 1e Verjaardag te voorzien van decoratie in een Onderwater thema.
Onze fantasie sloeg natuurlijk direct op hol; een Onderwater thema is een thema waar je helemaal op los kunt gaan, omdat de Diepzee nog altijd één van de grootste mysteries is op aarde.

We begonnen uiteraard met het uittekenen van verschillende vissoorten die bij het thema van de opdrachtgeefster pasten, immers moesten we wel binnen die richtlijn blijven.
Zo ontstonden er verschillende vissoorten op papier, waaronder Clownvissen, Adelaarsroggen, Haaien, Zeesterren, Krabben, Doktersvissen, Tonijnen en nog veel meer!

De eerste vraag bestond uit een Diepzee tunnel. De tunnel zou de entree bieden tot de zaal waar de Onderwaterwereld uiteindelijk tot leven zou komen.
De zee bestaat natuurlijk niet uit één kleur blauw en daarom hebben wij de tunnel ook uit verschillende blauwtinten opgebouwd.
Vervolgens hebben wij de bodem bedekt met zeewieren en koralen.
De entree van de tunnel hebben wij voorzien van verschillende vissen die vol in het gezichtsveld zwemmen.
Aan de rechterkant zwemmen verschillende Clownvisjes en aan de linkerkant een aantal kleine Kogelvisjes gevolgd door een set Zeeschildpadden, die natuurlijk niet mogen ontbreken onder water.

Om een herkenbaar "Nemo" sfeertje in de tunnel te houden, hebben wij verderop in de tunnel een Doktersvis geplaatst.
De Doktersvis zat vlak onder een school Tonijnen die van glinsterend Chroom Blauwe ballonnen zijn gemaakt om het schitteren, dat deze vissen in de oceaan ook doen, na te bootsen in de tunnel. Immers was het de bedoeling dat de tunnel zo echt mogelijk zou lijken.

Aan de andere kant in de tunnel bevond zich een paartje keizerlijke Zeepaarden.
Beiden hingen rond het zeewier, maar perfect in het zicht van de passerende bezoekers van het feest.
Een prachtig gezicht en natuurlijk een diertje dat zeker niet mag ontbreken in een Diepzee thema.

Aan het einde van de entree die naar het Diepzee Avontuur leidde, werd de tunnel afgesloten met een grote Mantarog, die schuin over de passanten heen zwom.

Natuurlijk was de tunnel zeker nog niet af met enkel de aankleding in de vorm van alle dieren en planten, de Onderwater beleving was pas echt compleet nadat wij de verlichting hebben toegevoegd.
De verlichting in de tunnel hebben wij zo afgesteld dat de ballonnen schitterden en het leek of men naar het oppervlak keek wanneer men naar boven in de tunnel keek.
De ultieme onderwater beleving in de Onderwatertunnel was compleet met dit laatste prachtige effect!


Na het passeren van de Mantarog liep men de zaal in, die natuurlijk ook helemaal was opgenomen in het thema van de Diepzee.
Aan de linkerkant was een kinderhoekje gemaakt met Popcornautomaten, Suikerspinmachines, SlushPuppyautomaten en een groot Springkussen van Gaaf Verhuur.

Aan de rechterkant keek men recht tegen een gigantische Octopus aan die in de lucht hing te zweven en met zijn tentakels het idee gaf te zwemmen.

Schuin onder de Octopus, aan de linkerkant van de zaal, stonden diverse Dispays met daarop afbeeldingen uit Koraalriffen in de Onderwaterwereld en de namen van de 3 jarigen.
De settings zijn compleet versierd met ballonnen en thema-attributen die allen zijn te linken aan het Onderwater spel.
Tussen de Displays stonden prachtige tableaus met daarop verschillende lekkernijen in Onderwaterthema.
In het midden van de gehele setting was een prachtige taart neergezet die perfect in het thema op ging.
De beide zijkanten waren afgemaakt met twee grote Anker Ballonnenpilaren. Nadat de verlichting in de zaal was aangepast naar het blauwe thema, waande iedereen zich op de bodem van de Oceaan.

Naast het einde van de Setting was middels Displays ook een Fotoscene opgemaakt. De scene was afgezet met Afzetpalen en de Display was voorzien van een mooie Organic Ballonslinger.
Hier konden de gasten allemaal op de foto in een Onderwaterscene.

Tot slot had men in de zaal ook nog een kleiner tafeltje gemaakt, natuurlijk in Onderwaterthema, van prachtige Lettertafels en Onderwater attributen waar de heerlijkste Zoeter lekkernijen te vinden waren.
Het zag er prachtig uit.
De ronde zittafels op locatie werden allen voorzien van een glazen stolp met daarin een goudvisje om het thema helemaal compleet te maken.
Het eindresultaat was prachtig.

Als extraatje vanuit DecoImprove, want dat kunnen wij natuurlijk niet laten, hebben wij een grote Mensenhaai door de zaal laten zwemmen die als kers op de taart het idee, dat men zich onder water bevond, helemaal af maakte!

Bekijk hieronder een videoimpressie van het Onderwaterwereld Spektakel en vertel ons wat jij ervan vindt in de comments!
Wij vonden het in ieder geval opnieuw een prachtig project om aan te hebben mogen meewerken en kunnen niet wachten op meer!


      01-06-2019 14:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.