Ballondecoraties zijn tegenwoordig bijna ondenkbaar op een gemiddeld feest of evenement.
Tegenwoordig worden de ballondecoraties steeds uitgebreider; of het nu om de meest uiteenlopende ontwerpen in de meest fantastische kleuren gaat óf om dansende ballondecoraties met led verlichting!


De meest gemaakte led ballondecoraties zijn de led ballonnenbogen.
Met de nieuwste ontwikkelingen van DecoImprove is het nu mogelijk om ieder programma over de led ballonnenboog te laten verlopen.
Indien u meedere led ballonnenbogen achter elkaar zou zetten, ontwerpt u een led ballonnentunnel waarbij de mogelijkheid bestaat de diverse led ballonnenbogen met elkaar te laten communiceren en zo échte patronen over de bogen te laten verlopen.

Het is hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld het pad naar het altaar voor een bruidspaar te verlichten of mee te laten kleuren terwijl zij door de tunnel lopen, maar de techniek van de led ballonnenboog of led ballonnentunnel is ook uitermate geschikt voor de opening van een nieuw pand, een glamour verjaardagsfeest en vele andere gelegenheden.

De led ballonnenboog is de perfecte uitkomst voor een ieder die nét iets feestelijker en unieker wil zijn en wat het nog leuker maakt; geen led ballonnenboog is hetzelfde, want de programma's worden speciaal voor u gemaakt!
Hierdoor hebt u altijd een unieke led decoratie.
Natuurlijk is deze techniek ook geschikt voor led ballonnenpilaren.
De programma's zijn al toe te passen op één enkele led ballonnenpilaar, maar het effect wordt natuurlijk nóg geweldiger bij meerdere pilaren.
Zo is het al mogelijk een projectie effect te maken met verschillende led ballonnenpilaren naast elkaar, maar het is ook mogelijk deze los van elkaar neer te zetten in of rond een ruimte en deze met elkaar te laten communiceren waardoor de pilaren los van elkaar toch één geheel vormen.

De meest uiteenlopende en fantastische effecten zijn te creëeren en werkelijk niets is te gek voor DecoImprove!

Natuurlijk zijn niet alleen de led ballonnenbogen of led ballonnenpilaren geschikt als decoratie met ledverlichting. Ook andere decoraties zoals led ballonnenharten, led ballonnensterren en vele andere ballondecoraties zijn geschikt voor led verlichting. Er is geen idee te gek en werkelijk alles is mogelijk!

Maak uw feest extra leuk met led ballondecoraties en geef prachtige effecten aan uw decor met de led ballondecoraties van DecoImprove.
De bezorging van onze
led ballondecoraties zijn in Den Haag en het Westland zelfs helemaal gratis!
Elders in Nederland vragen wij slechts een kleine vergoeding vor de brandstof waardoor de bezorging altijd betaalbaar blijft.


Wilt u meer informatie over onze led ballonnenboog, led ballonnenpilaar of andere led ballondecoraties? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

 
      22-05-2017 19:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.