Een van de projecten waar wij nog vaak aan terugdenken, is dat van een communiefeest in Sliedrecht waar wij de decoratie voor mochten verzorgen.

De uitvraag was groot, maar dat mag ook wel voor een communie. Deze vier je tenslotte maar één keer in je leven.

De dag zou beginnen voor het huis waar een mooie, luxe ballonnenboog voor stond. De boog was gedecoreerd in parelmoer wit en de, toen nog nieuwe, chroomkleur blauw.
Vanaf de boog liep een blauwe loper naar de uitgang.
Langs de loper stonden een aantal luxe ballonnenpilaren in de themakleuren van de communie en allen waren aan elkaar verbonden met tullestof.

Vanaf het huis, ging men natuurlijk naar de kerk waar de Communie zelf zou plaatsvinden.
Ook daar hadden wij natuurlijk de ruimte versierd.
De ruimte stond vol met grote Cloudbusters in de themakleuren en een tekstopdruk  Gefeliciteerd met je Communie', want het ging immers om de communie.
Op het Altaar van de kerk hadden wij een prachtig prieel gemmaakt van twee ballonnenpilaren en daarboven een grote cloudbuster gevuld met helium.
Het zag er prachtig uit in de kerk waarvan wij dachten dat hij niet mooier gemaakt kon worden.

Na de Communie was het tijd voor het feest dat plaats vond in Partycentrum De Lockhorst, een mooie en vooral grote locatie met veel mogelijkheden.
Iedereen kwam aan onder eenzelfde luxe ballonnenboog als die eerder voor de deur stond bij de voordeur van het huis vanaf waar de gasten vertrokken naar de kerk.
Eenmaal binnen stond het eten voor de gasten klaar.

In het midden van de zaal was een Sweettable opgesteld met allerlei lekkers voor de gasten.
Boven de Sweettable hadden wij een prieel gemaakt bestaande uit 4 ballonnenpilaren en een grote heliumballon in het midden tussen de vier pilaren.
In de zaal zelf stonden trosjes heliumballonnen verdeeld over de tafels zodat het een geheel werd.

Vanaf de eetzaal kon men door een tunnel van LEDballonnenbogen, die speciaal op deze Communie waren geprogrammeerd en de gasten een ultieme belevenis mee gaven, naar de feestzaal lopen.

In de feestzaal waren de statafels voorzien van ballonnentrosjes.
De verlichting van LETsImprove zorgde voor een prachtig effect door de hele zaal.

De muren kregen een mooie, blauwe gloed door de verlichting en ook het doek, dat hoog boven de zaal was gehangen, werd voorzien van sfeervolle LEDverlichting waardoor de kroonluchter in het midden nóg mooier uit kwam.

De lichtscene voor het feest was ook door LETsImprove verzorgd waardoor alle artiesten zongen in een prachtige scene.
De special effects zoals het vuurwerk op het podium maakte de setting helemaal compleet en het werd een groot spektakel tot in de late uurtjes.

Het feest was absoluut geslaagd en wij zijn blij hier deel van de mogen hebben uitmaken.
Het was weer een super mooi project.
 
      25-04-2019 17:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.