DAP CORE Scratch 2 Kanaals DJ Mixer Verhuur
DAP CORE Scratch 2 Kanaals DJ Mixer Verhuur
0 Reviews | Review toevoegen

Verhuur Prijs € 29,99 incl BTW per stuk

Stel uw offerte samen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Let op: de verhuurprijs wordt berekend per armatuur en is exclusief eventuele bezorgkosten.

Voor het huren van dit artikel raden wij u aan onze Algemene Voorwaarden Verhuur door te nemen.

Algemeen

De DAP CORE Scratch is een degelijke en heel toegankelijke DJ mixer met twee kanalen, vier analoge ingangen en Bluetooth. Beide kanalen zijn uitgerust met een soepele fader en worden met elkaar gemengd door middel van de crossfader. U kunt bovendien verrassend veel bronnen mixen: elk kanaal is geschikt voor aansluiting van een een apparaat met een normale line-uitgang, zoals een CD-speler of ander soort mediaspeler. Daarnaast is het mogelijk om tegelijk op beide kanalen een tweede speler aan te sluiten; u gebruikt de schakelaars aan de bovenzijde om vervolgens de gewenste bron te kiezen.

CORE Scratch: ook voor externe MP3-speler en Bluetooth

Kanaal 1 van de CORE Scratch is helemaal voorbereid op de aansluiting van een MP3-speler, tablet of smartphone. Zo gauw u een dergelijk apparaat aansluit, zet u de schakelaar aan de achterkant op MP3, zodat de mixer automatisch wordt aangepast aan het ingangsniveau van dit type spelers en er geen signaalverlies optreedt. Kanaal 2, op zijn beurt, laat de DJ zelfs een Bluetooth-signaal vanaf een smartphone of ander Bluetooth-ondersteunend apparaat naar de mixer leiden. Druk simpelweg op de pair-knop om verbinding te maken en te beginnen met streamen.

Microfoon-input en uitgangen

De CORE Scratch is uitgerust met een gebalanceerde XLR/jack-combo-ingang, voor aankondigingen en andere gesproken boodschappen via een externe microfoon. Gebruik de drie regelingen eronder om het gepaste niveau en de juiste klankkleur in te stellen. De uiteindelijke mix van de twee kanalen en het microfoonsignaal gaat via de main-uitgangen (RCA) naar een versterker of actieve speakers; een record-uitgang is aanwezig voor opnames, en een booth-output voor een monitor-speaker. Monitoren kan uiteraard ook via een hoofdtelefoon, in combinatie met de cue level- en cue mix-regelingen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.