Ballonnenboog Tunnel met Programmeerbare LEDverlichting
0 Reviews | Review toevoegen

€ 539,99 - Prijs conform model van foto - Inclusief programmeerbare LEDverlichting

Stel uw offerte samen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ballonnentunnels zijn leverbaar in verschillende maten (denk aan enkeldeurs, dubbeldeurs, etc.) en kunnen zo lang gemaakt worden als u wilt.

Wenst u een afwijkende maat van degenen die wij standaard op de site hebben staan? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, ook afwijkende maten zijn mogelijk.

Deze tunnels zijn met LEDverlichting af te stemmen en kunnen met elkaar communiceren. Dit is bijvoorbeeld natuurlijk prachtig voor een bruiloft als het bruidspaar door de tunnel loopt en deze samen met het bruidspaar mee kleurt.

De programma's die de tunnel af speelt zijn met ons te overleggen. Wij kunnen deze instellen op de tunnel zodat deze de programma's kan afspelen. Hoe langer de tunnel, hoe meer mogelijkheden!

U kunt zelf de kleuren van de ballonnen bepalen. WIlt u slechts 3 kleuren in de boog verwerkt hebben, geeft u dan bij Ballonkleur 4 aan welke kleur u tweemaal wenst te laten terug komen in de boog.

In het keuzemenu kunt u kiezen voor een datum waarop u de tunnel geleverd wenst te hebben.
Tevens kunt u een gewenste aflevertijd aangeven. U kunt, als u geen tijdsaanduiding aan wenst te geven, een dageel invullen. Wij nemen dan contact met u op voor een aflevertijd.

Houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat wij alle decoraties ter plaatse in elkaar zetten?

Zo voorkomen we beschadigingen bij het vervoeren. Het in elkaar zetten van een ballonnentunnel neemt tijd in beslag. Hoeveel tijd dit is, is afhankelijk van hoe lang u de tunnel wenst te hebben.

Vanwege het ter plaatse in elkaar zetten van de ballondecoraties, zijn wij wel genoodzaakt bezorgkosten in rekening te brengen.
Deze kosten zijn regiogebonden en zijn inclusief het bezorgen, ophalen en in elkaar zetten van de decoratie.
De bezorgkosten in regio Den Haag, Westland, eo zijn gratis.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.