Het is weer tijd voor een nieuw avontuur van Gru, zijn kinderen en zijn kleine helpers; De Minions!
In Verschrikkelijke Ikke 3 is Gru nu de voorzitter van de anti-schurken club (ASC) en zijn hij en zijn vrouw Lucy op een missie om een kleine acteur genaamd Balthazar Bratt te stoppen met zijn gemene plannen. Het lukt Gru om Balthazar te stoppen bij het stelen van een zeer zeldzame diamant, maar hij slaagt er niet in om Balthazar te pakken. Dit resulteert in een ontslag van de ASC voor Gru en Lucy.

Gru en Lucy vertellen het slechte nieuws thuis aan de kinderen Margo, Edith en Agnes, maar verzekeren de kinderen dat zij een andere baan zullen vinden. Dr. Nefario, die al wat van streek was, bevriest zichzelf in carbonite en een groot deel van de Minions verlaten Gru om weer het slechte pad op te gaan en schurken te ondersteunen, want dat is wat Minions doen.
In de tussentijd is het lastig voor Lucy om zich thuis te voelen in het moederschap voor de drie dochters.

Op een ochtend wordt de familie benaderd door Fritz, de butler van Gru's lang verloren broer Dru, die in een ver land genaamd Freedonia woont en zijn broer erg mist. Gru is verbijsterd en confronteert zijn moeder met het verhaal die bevestigd dat Gru inderdaad een tweelingbroer heeft en dat een ieder van de tweeling met een van de ouders mee verhuisden toen zij gingen scheiden. De familie besluit om Dru te ontmoeten en zijn verrast door zijn rijkdom die volgens Fritz afkomstig is van een Varkenshouderij.

Ondertussen zijn de Minions gearresteerd vanwege het betreden van de set bij een talentenjacht, terwijl Bratt probeerde de diamant opnieuw te stelen om deze te grbruiken voor het opstarten en besturen van zijn gigantische robot die Hollywood kan vernietigen.

Terwijl Lucy met de kinderen rond tourt door Freedonia, verteld Dru aan Gru dat hun vader een legendarische superschurk was. Dru werd door zijn vader altijd afgeschilderd als een mislukking en daarom heeft hij Gru gevraagd hem te helpen een schurk te worden.
Als Gru weigert hieraan mee te werken en terug het schurken bestaan te leiden, neemt Dru hem mee voor een tripje door Freedonia in hun vader's high-tech auto waarna de broers een band opbouwen.

De Minions zetten ondertussen de gevangenis op stelten en hebben het naar hun zin, maar toch missen zij Gru en dat motiveert hen om uit de gevangenis te ontsnappen.

En dat is wanneer de hilariteit opnieuw begint!
Een spannend avontuur voor jong en oud met al onze kleine banaan-gele vriendjes en natuurlijk hun familie Gru, Lucy, Magro, Agnes en Edith en natuurlijk nieuwe familie Dru en Fritz!

 
  Melissa - DecoImprove     02-08-2017 21:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.