Onze Neon en Glow-in-the-Dark schmink en bodypaint collectie is weer enorm uitgebreid en daarom vinden wij het zeker waardig een blog te wijden aan Blacklight-, Neon- en Glow-in-the-Dark feestjes, Halloweenfeestjes en Festivals.

Een Neon-/Glow-in-the-Dark feestje vergt enige voorbereiding; natuurlijk kies je voor felgekleurd themaservies als bekers, servetten, tafelkleden en borden. Het is immers de bedoeling dat de gehele ruimte wordt meegenomen in de sferen van het thema.
DecoImprove beschikt over textielverf in verschillende kleuren als Geel, Blauw, Groen, Oranje, Rood en Roze. Het is geweldig om hiermee doeken te beschilderen en deze aan de muren te handen. De textielverf beschikt over een felle Neon gloed die fel oplicht onder Blacklight.

Blacklight lampen zijn dan ook een absolute must op een Neon-/Glow-in-the-Dark feestje. Bij LETsImprove kunt u diverse soorten Blacklights vinden die u kunt kopen of huren. Voordeel van huren is dat wij de Blacklights (getest en wel) bij u afleveren en de armaturen weer terugnemen na het feestje zodat u deze niet op hoeft te slaan. De prijzen van LETsImprove zijn dan ook zeer aantrekkelijk voor zowel verkoop als het huren van de producten. Zo kunt u voordelig tócjhdie extra effecten toevoegen aan uw Neonfeestje of Glow-in-the-Dark Party.

De textielverf is natuurlijk ook goed zichtbaar wanneer het op kleding wordt gebruikt. Het is aan te raden hier oudere kleding voor te gebruiken waarbij u niet van plan bent deze onder 'normale&' omstandigheden opnieuw te dragen. De textielverf van PaintGlow is eenvoudig uit te wassen, maar kan toch vlekken achterlaten en dat zou zonde zijn op goede kleding, maar het effect onder een Blacklight lamp is werkelijk fantastisch!

Naast dat de kleding meegenomen wordt in het thema, van Neon en Glow-in-the-Dark, is oplichtende schmink natuurlijk ook zeker geen overbodige luxe.
De schmink van PaintGlow is geschikt voor zowel het gezicht, zoals iedere andere schmink, als voor het lichaam (bodypaint)en is gemaakt van 100% natuurlijke bijenwas waardoor deze geschikt is voor de gevoelige huid.
Dit is dan ook een van de hoofdredenen dat DecoImprove heeft gekozen voor het merk PaintGlow.

De schmink en Bodypaint van PaintGlow kom is verschillende kleuren en varianten; Zo is er de Neon-lijn van de schmink en bodypaint. Deze lijn is er in een groot scala aan kleuren; Wit, Geel, Goud Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Violet, Baby Blauw, Blauw en Zwart.
Alle Neon kleuren zullen fel oplichten wanneer deze worden blootgesteld aan Blacklight. Dit geeft een fantastisch effect en laat de schilderingen op het lichaam perfect uitkomen!

Ook is er de Glow in the Dark lijn van PaintGlow, die in een groot scala aan kleuren verkrijgbaar is als; Doorzichtig, Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Violet en Blauw.

De Glow-in-the-Dark kleuren, lichten zelf al op in het donker en hebben in principe geen Blacklight nodig, maar het oplichten zal worden versterkt wanneer er een Blacklight op schijnt.

Naast dat het hele lichaam kan worden beschuldigd met de Neon- en Glow-in-the-Dark schmink en bodypaint, beschikt PaintGlow ook over Neon en Glow-in-the-Dark Haargel! Hiermee kan ook het haar meekleuren in het Blacklight licht dat zal zorgen voor nog meer effect. De haargel in de Neon lijn bestaat uit vele kleuren; Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze en Blauw. Ook de Glow-in-the-Dark haargel is in een brede kleurenlijn uitgebracht; Doorzichtig, Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Violet en Blauw.

Natuurlijk denkt PaintGlow ook aan de dames gedacht als het gaat om het haar. Daar waar de heren hun haar spectaculair kunnen laten oplichten met haargel, is er voor de vrouwen de Haar Strepen lijn én het haar krijt. De strepen lijn bestaat uit een aantal kleuren als Geel, Oranje, Rood en Blauw.
De verf wordt geleverd in een tube met borsteltje waarmee de verf eenvoudig is aan te brengen op het haar. De verf is eenvoudig weer uit het haar te wassen.
Het UV haarkrijt wordt geleverd in een schmink doosje inclusief sponsje zodat ook dit eenvoudig is aan te brengen op het haar. Het haarkrijt komt in verschillende kleuren als; Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze en Blauw.

Naast dat het haar gekleurd kan worden in verschillende felle Neon kleuren heeft PaintGlow er ook aan gedacht dat uw Nagels mee kunnen doen met het Neon en Glow-in-the-Dark spektakel! Met de fantastische felgekleurde Neon Nagellak-lijn van PaintGlow is het een kwestie van lakken en feesten!
De nagellak van PaintGlow is beschikbaar in de kleuren; Geel, Oranje, Rood, Roze, Magenta, Groen, Violet en Blauw.

En of het dan niet mogelijk is om uw uiterlijk nóg meer aan te passen aan het Glow-in-the-Dark en Neon spektakel, is er ook nog de Neon Lippenstift-lijn.
Kleur uw lippen in een felle kleur en maak ze uitdagend, feestelijk en prachtig, perfect voor ieder feest als Halloween, Neonparties en Festivals!
De lippenstift van PaintGlow is beschikbaar in Geel, Oranje, Rood, Groen, Roze, Magenta, Violet en Blauw.

Naast deze geweldige schmink- en bodypaint lijnen kunt u natuurlijk kiezen voor accessoires zoals Neonbrillen, Neonballonnen, Glowsticks en nog veel meer!
Alle ingrediënten voor een fantastisch Neon- en Glow-in-the-Dark feestje vindt u simpelweg bij DecoImprove!
Voor een ieder die zijn feestje niet thuis wil vieren; Er zijn natuurlijk ook genoeg locaties die zijn ingericht op Neon-/Glow-in-the-Dark feestjes.
Denk bijvoorbeeld aan Blacklight Golfen bij Glow Golf Scheveningen, Glow-in-the-Dark Bowlen bij Kartplaza en nog veel meer óf huur een zaaltje en laat ons de decoratie verzorgen! Zo heeft u meer tijd om te genieten van het feest!
      16-07-2017 21:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.