Gender Reveal Jongen of Meisje Cadeauballon Stuffer Ballon
Gender Reveal Jongen of Meisje Cadeauballon Stuffer Ballon
Reviews | Review toevoegen

- € 17,49 - Maak het geslacht van uw baby met een knaller bekend!

Vraag offerte aan

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden

De bekendmaking van het geslacht van uw baby op een feestje is erg populair.

 Veel mensen kiezen ervoor om het geslacht aan familie en vrienden beken te maken op een zogeheten 'Gender Reveal Party'.Er zijn verschillende manieren om het geslacht van uw baby bekend te maken, maar een van de leukste is toch wel de Gender Reveal Ballon.

Wij vullen de ondoorzichtige ballon voor u met roze of blauwe versiering, zoals Confetti, kleinere ballonnetjes met en zonder helium en andere leuke dingen naar wens, en versieren de buitenkant zó dat het er feestelijk uit ziet, maar zeker niets verraad!Het enige dat u hoeft te doen is de ballon een mooi plekje geven en hem stuk te prikken op Het juiste moment waarna de ballon zijn roze of blauwe versieringen los zal laten!Wilt u zelf niet weten wat het geslacht wordt voor uw Gender Reveal feestje? Geen enkel probleem; u hoeft alleen te zorgen dat wij het geslacht te weten krijgen van uw baby en wij bezorgen de ballon gevuld en wel op de dag dat u hem geleverd wilt hebben.

Neem hiervoor vrijblijven contact met ons op via info@decoimprove.nl

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wij streven ernaar alleen hoog kwalitatieve producten te verkopen in onze webshop. Uw mening is hierbij van groot belang.

Wij danken u hartelijk voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews