Wie is er niet bekend mee? De honderden soorten Monsters die je kunt vangen met een bal om ze vervolgens te trainen en sterker te maken; Pokemon.

 

Al tientallen jaren zijn de “Pocket Monsters” te zien op televisie en kun je met ze spelen met Pokemon Kaarten, maar door de jaren heen zijn deze spellen enorm ontwikkeld.

 

Waar het ooit begon met Pokemon Red, Blue, Green en Yellow op de Gameboy kwamen al snel Pokemon Silver en Gold op de Gameboy Color en Gameboy Advance Advance met een extra feature waarbij je het spel (eindelijk) in kleur kon spelen. Ook de Nintendo 64 is hier nog tussendoor gekomen met een extra feature namelijk dat de eerste vier uitgebrachte Pokemon spellen gespeeld konden worden op de Nintendo 64 waarbij je in 3D Gymgevechten kon houden. Hierna ontwikkelde het spel zich snel; Pokemon Sapphire en Ruby kwamen uit, gevolgd door Pokemon Black en White die gespeeld konden worden op de inmiddels populaire Nintendo DS en sinds 2016 is het zelfds mogelijk actief op zoek te gaan naar Pokemon met je mobiele telefoon via het immens populaire spel Pokemon Go!

 

De vele merchandise is sinds de komst van Pokemon Go opnieuw uitgebreid, zo heeft Pokemon ook een nieuwe thema artikelen lijn gekregen en laten wij die nu net in ons assortiment hebben opgenomen, want deze razendpopulaire Pokemon themalijn mag aan onze webshop natuurlijk niet ontbreken!

 

Bij de Pokemon series staat de schattige Muispokemon Pikachu altijd centraal en ook op de in 2016 uitgebrachte Pokemon feestartikelen lijn komt het lieve beestje duidelijk terug.

 

Naast de standaart Borden, bekers, servetten en tafelkleden in een stoer blauw thema met zwarte omranding en opdruk van Pikachu samen met Meowth, Charizard, Yveltal en natuurlijk met de welbekende Pokeballs beschikt deze themalijn over vele extra's.

 

Zo beschikt deze lijn naast de standaard borden ook over dessert borden in het thema van Pokemon, maar ook een Pokemon "Happy Birthday" Slinger met karakter opdruk en inclusief stickervel met cijfers zodat de leeftijd erop geplakt kan worden maakt deel uit van deze Pokemon feestartikelen lijn.

 

Ook de altijd populaire hangkrullen zijn uitgebracht in een Pokemon thema en is er voor de lijn een Tafeldecoratie Set uitgebracht zodat het aan niets ontbreekt.

Om de kamer tot slot mee te nemen in het Pokemon thema maakt ook een scene setter deel uit van het geheel en tot slot zijn ook feesthoedjes in dit thema van de partij.


Niet alle thema artikelen zijn standaard op voorraad in onze webshop vanwege het grote assortiment dat wij bieden, maar wilt u thema artikelen bestellen die niet voorradig zijn dan kunt u hier altijd naar vragen via info@decoimprove.nl. De thema artikelen zijn over het algemeen binnen 2 werkdagen bij ons binnen wat betekent dat u de niet voorradige artikelen zeker binnen een week in huis hebt!
 

 

Met deze prachtige Pokemon Versiering mogen natuurlijk geen Pokemon Ballonnen ontbreken.

Daarom hebben wij een groot scala aan ballonnen en ballondecoraties van Pokemon in ons assortiment opgenomen; en het breidt zich nog steeds uit!

Zo hebben wij natuurlijk een Pokemon Folie Ballon in het exacte thema als de feestartikelen, maar ook een Pikachu SuperVorm Ballon en een Pokeball Bubble Ballon met grote en kleine doorsnede mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Binnenkort hebben wij zelfs een heuse Pikachu Airwalker Ballon in ons assortiment!

 

Qua ballondecoraties hebben wij inmiddels al het nodige gemaakt zoals een Pokemon ballonnentros, maar ook een Pokemon Cadeauballonnen Pilaar inclusief Pikachu, Bublasaur, Squirtle of Charmander knuffel en een Pokemon Luxe Ballonnenpilaar met Pokeball als topballon.

 

Er zijn inmiddels ongeveer 20 seizoenen van Pokemon uit en wij denken niet dat Satishi Tajiri's inspiratie voor deze wezentjes en hun avonturen snel op zal raken, zeker niet nu Niantic het mega succesvolle Pokemon Go heeft gelanceerd die nu seizoen 2 heeft geïntroduceerd in het spel.

 

Wij hopen nog vele avonturen van Ash, Pikachu en hun vrienden, op weg om een Pokemon-Meester te worden, te mogen meebeleven en natuurlijk gunnen wij het nog vele andere generaties om te mogen genieten van deze prachtige serie vol fantasie, avontuur en humor.

 

Gotta Catch ‘Em All!

 

 

 

 

      25-05-2017 21:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.